Onder alle stront, modder en vet zat nog best een mooi trekkertje. Op naar de volgende tevreden gebruiker :)

John Deere 6400

GerbertXL
Onder alle stront, modder en vet zat nog best een mooi trekkertje. Op naar de volgende tevreden gebruiker 😄

Reacties

casejxu
Geïnvesteerd?
johndeere6230
Wat komt er voor weer?
+1
GerbertXL
Jazeker. Na bijna 13 jaar trouwe dienst was de nieuwigheid er wel een beetje af.
Flink rondgekeken maar toch weer met volle overtuiging voor een groen/gele gekozen, ik hou de speculaties nog even open 😁
john deere 7810
@GerbertXL

een mooie 6020 4 cilinder?
marco2250
Bij de kok ingeruilt ofneit
GerbertXL
@marco2250 Bij schipper. Maar die werken weer een beetje onder de kok dus het is maar net hoe je het bekijkt. Voor zover ik weet is ie al verkocht.
marco2250
Dan denk ik een 6420 dat het is geworden
+2
GerbertXL
@marco2250 Jij zit toch niet vals te spelen met informatie van binnenuit?
john deere 7810
@GerbertXL

je hebt het ook wel eens laten vallen in een van je reactie's 😉
marco2250
Nee zeker niet zag hem ook staan en staat niet meer op de site
GerbertXL
@john deere 7810 @marco2250
Jullie zijn heel scherp, komt inderdaad een 6420 voor terug.
marco2250
@GerbertXL wel mooi ding met frontlader en fronthef en pto zat er volgens mij ook nog op maar zat volges mij rond de 8000 uur maar dat weet ik niet zeker meer
casejxu
@GerbertXL wat voor voorlader zit er op?
marco2250
@casejxu john deere dacht ik
+1
GerbertXL
@marco2250 Ja klopt. Zit bijna 9000 uur op maar dat zie je er niet aan af. Ik ben niks bang voor die uren, de 6400 hebben we met iets van 12000 gekocht...
Fronthef/aftakas was ook niet echt nodig maar ik heb nog een jd 6610 met fronthef/pto en die is te koop. Mocht die weg gaan dan heb ik nog steeds een reserve.
@casejxu inderdaad een john deere. Ik ben benieuwd of ie net zo goed is als de stoll.
Ben jij nog steeds aan het kijken naar een trekker erbij?
Quote Reactie van @GerbertXL:
de 6400 hebben we met iets van 12000 gekocht...

met hoeveel uren gaat hij nu weg dan? 😄
GerbertXL
@tractorquintentje
Ik zal de beginstand wel fout hebben gehad

(klik om te vergroten)

+1
houthandel1056
@GerbertXL die zijn wel goed, loopt nu bij ons een 7530 met voorlader uit Barneveld, en die voorlader heeft echt al wat verzet maar is nog prima
casejxu
@GerbertXL jaa wel kijkende. Maar goedkoper als nu kunnen we niet rijden dus ja... En kunnen geld maar 1 keer uitgeven en het zijn echt de pieken dat er een extra nodig is. Altijd lastig.
GerbertXL
@casejxu Ja dat kan wel, de jxu ook wegdoen.
Flauw, maar zo is het gewoon. Bij twee trekkers zullen je vaste kosten naar boven gaan, en als je ze goed gebruikt gaan de variabele kosten naar beneden.
Als je zelf wil blijven inkuilen dan moet je wel iets hebben om de kuil aan te rijden. Kan de shobvel het niet aan?
+1
casejxu
@GerbertXL nee jxu gaat voorlopig nog niet weg. Hebben nu een agrotron staan. Prima machine maar als monteur zie ik nog wrl het een en ander dus moet daar nog wel wat geld vanaf. Als dat m niet word mag er van mij ook een 1056 komen en dan fronthef en pto op de jxu. Wil graag iets meer capaciteit met maaien en eventueel gemakkelijk kunnen groen voeren.

Nee ahlmann is daar veeuul te ligt voor.
GerbertXL
@casejxu Ik bedoelde dat het goedkoper is helemaal geen trekkers te hebben.
Ik zou doorsparen voor iets fatsoenlijks, vooral als jij de boel zou overnemen. Ik moet er persoonlijk niet aan denken met zo'n oud hok rond te rijden de hele dag.
Mij zou een jxu ook wel passen, in plaats van de 6610. Mooi licht trekkertje voor het lichte landwerk.
casejxu
@GerbertXL klopt. T blijft allemaal lastig. Zit er nooit lange dagen op. En dat scheeld wel. Hebben meeste land bij huis of heel dicht bij en hoe luxer de trekker hoe meer er stuk kan maar ook onderhouden kan worden. Weet ook wel dat als je dagen er op zit dat comfort zeker wel een vereiste is.
GerbertXL
@casejxu Zit je een beetje aan een merk vast of maakt het je weinig uit?
Met een ouwe 6 cilinder JD uit de 6000 serie heb je veel trekker voor weinig geld.
Deze trekker zou wel wat voor een handige vent zijn, ik schat dat je met 1000 a 2000 euro aan onderdelen weer het mannetje bent maar de uren die je erin stopt moet je dan even vergeten.
casejxu
@GerbertXL deutz of case. Fendt maakt klein kansje maar die zijn altijd zo duur. Verders kijken we niet echt. iig Absoluut geen JD maar dat is een principe kwestie
GerbertXL
@casejxu Haha, omdat het zo'n vieze kleur groen is? Je maakt me wel een beetje benieuwd.
Mijn ideale vervanger was een fendt 400 tms maarja, die prijs he.
Al met al ben ik pragmatisch. Ik ben heel tevreden over de dealer en goed te spreken over de trekkers. Onder het zoeken kwam ik er ook nog eens achter dat ik met aan ander merk met ongeveer dezelfde specificaties duurder uit zou zijn. Vervolgens had de dealer een trekker staan die me past, dan is het niet zo moeilijk meer. Overigens heb ik de vorige 2 trekkers zelf opgezocht en wel dia de dealer gekocht dus rondkijken heb ik geen moeite mee.
Ik had overigens ook nog goede hoop om een case te bemachtigen 😉.
casejxu
@GerbertXL nou ja de reden is dat we 2 case dealers om de hoek hebben en ik zelf bij deutz dealer werk. Dus dan is die keuze makkelijk. En geen John Deere ivm de arrogantie bij de lokale dealer waar ik een aantal keer aanvaring mee heb gehad.( tijdens een sleutelklusje voor kennisen) plus dat die op een rot locatie zit om te bereiken. En me pa had 25 jaar bijna 2 fendts gekocht en rijd er nog wel vaker mee. Alleen idd de prijs zal tegenvallen. Heb met school ook wel eens een week bij een mf dealer gezeten en dat beviel me ook slecht.
+1
GerbertXL
@casejxu Dat is een prima reden, zou ik ook doen. Ze hebben blijkbaar genoeg klanten...
+1
casejxu
@GerbertXL denk t ja.... moeten ze zelf weten. Maar ons merk zal t nooit worden ook.
GerbertXL
@casejxu Ik heb het een keer gehad bij een hark (het merk maakt niet uit). Verkoper zat alle goede punten op te noemen en ik vond een bepaald punt eigenlijk een nadeel. Door de manier waarop hij daarop reageerde had ik zoiets van: mij best, ga maar naar een boer toe die zich wat makkelijker laat omlullen.
De verkopers waar ik vaker zaken mee doe weten dat ze mij (en mn vader net zo) niet hoeven lastig te vallen met details maar me gewoon in 1 keer de prijs moeten geven, de rest zoek ik zelf wel uit.
+1
casejxu
@GerbertXL haha #meto.... Zeker als monteur zijnde. En wij hebben onze werkwijze en daar past dan een bepaalde machine bij. Die willen we en niet anders. Al heb je ook goeie nette vertegenwoordigers. Goed voorbeeld daarvan is dat we bijvoorbeeld met advance toevoeg middelen rijden ipv ecosyl. Die man had een duidelijk verhaal en verteld wat er goed was aan hun product en hoe we ons best ook deden hij had geen woord over ecosyl gesproken om daar min punten van op te noemen of af te kraken
+2
GerbertXL
@casejxu plus 1.
Als verkopers de spullen van een ander afkraken zijn ze bij mij game over. Maar ik maak het eigenlijk bijna niet mee.
Een verkoper moet gewoon de goede punten van z'n producten kennen, maar ook de zwakke, en daar eerlijk over zijn.
Ik was pas bij een claas hooibouw demo en wat voor lulkoek daar uit de speakers kwam... De perswikkelcombi heeft een enkelas voor minder zodebeschadiging en de opraapwagens hebben een gestuurde pick up voor een lagere opvoerhoogte...
Tuurlijk, daarom rijden er hier bijna alleen mchale fusions rond en heeft de enige loonwerker in de buurt die met claas opraapwagens reed ze net ingeruild voor strautmanns.
+1
Fendt926Driver
@casejxu hadden wij vroeger ook een verkoper van. Hij verkocht zijn machine door wat die beter was. Niet omdat de ander slechter was.
Fijne vent. Maar op zondag verkocht hij niets ivm zondagsrust. En dat was prima. Maar hij stond voor wat hij verkocht
+1
Fendt926Driver
@GerbertXL ik hou ook van 1 keer prijs opgeven. En dan kunnen ze nog een keer praten over een paar opties.
Maar ik hou ook niet van 10 keer komen en steeds weer iets van de prijs af.
Als ze dagen later weer wat van de prijs af doen hadden ze me dagen er voor bij de benen geweest en daar houd ik niet van
john deere 7810
@Fendt926Driver

En de beste verkoper voelt zijn klanten aan/kent zijn klanten 😉 De ene klant wil in 1x een goede prijs en de andere kan nog zeuren over 100 euro 😉 dan heb je ook nog klanten die eerst de koop rond maken en dan nog gaan zeuren over extra dingen "wat er bij gegeven moet worden" omdat ze het nog niet helemaal met de prijs eens zijn.

en als de verkoper/bedrijf dat maar aanvoelt komt het goed 😉 het is als bedrijf ook belangrijk dat je achter de verkoper staat en overlegd met de klant/verkoper over de beste deal/opties.
Fendt926Driver
@john deere 7810 klopt 100% mee eens.
En je moet als verkoper ook een zekere gun factor hebben
JohnDeere5085
@casejxu
Quote:
plus dat die op een rot locatie zit om te bereiken
die op agriport? Lijkt me goed bereikbaar. Zelf geen slechte ervaringen mee, maar wij hebben er dan ook een trekker gekocht, hoor je ook niet anders behandeld te worden, maar dat soort dingen gebeuren wel.
valmet6400power
Quote Reactie van @casejxu:
een 1056

Dan kun je je linkerknie ook alvast naar de sportschool sturen, wat gaat die koppeling nodeloos zwaar 😅
casejxu
@valmet6400power dat had ik vorig jaar bij die 856 ook. Even nieuwe kabel der in en was weer super
JohnDeere5085
@GerbertXL hoeveel uren heeft die 66?
GerbertXL
@JohnDeere5085 9000 uur.
john deere 7810
@GerbertXL

9000 uur is net ingelopen haha. is het een commonrail? en die john deere lader gaat het veel beter doen dan die stoll 😉 stoll is nogal licht gebouwd is onze ervaring 😉
GerbertXL
@houthandel1056 @john deere 7810
We gaan het meemaken. Ik ben zelf niet zo wijs met de dwarsverbinding voor de koplampen. Maargoed, iedereen die ik gesproken heb is heel goed te spreken over JD voorladers dus het zal wel goedkomen.
@GerbertXL

Hier ook goede ervaringen met de john deere voorlader. Heft hoog en een hoog hefvermogen. Ook het op en afbouwen is binnen een handomdraai gebeurd.
Bij ons heeft die echt al heel wat meegemaakt maar nog nooit iets eraan gehad.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6400 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!