Foto van een Ford 8970 of combine motor. Waren voor die tijd zware jongens. 7.5 liter en 278pk bij 2100 rpm. Beetje meer brandstof en ze gingen over de 400 pk. Dat werd vaak genoeg gedaan zonder enige

Ford 8970

RPCounty
Foto van een Ford 8970 of combine motor. Waren voor die tijd zware jongens. 7.5 liter en 278pk bij 2100 rpm. Beetje meer brandstof en ze gingen over de 400 pk. Dat werd vaak genoeg gedaan zonder enige aanpassing. Alleen een grotere intercooler.

Reacties

martijnimmink
Wat ga je er mee doen?
RPCounty
@martijnimmink die mag weer weg
martijnimmink
@RPCounty oke, mooi werk! Zal denk ik nog wel een prijskaartje aanhangen ofniet< 😬
RPCounty
@martijnimmink tja. Tis niet op elke hoek van de straat te vinden. En in deze uitvoering al helemaal. Staat is onbekend. Maar voor de tractorpullers zit er al n beste pomp op. Misschien gaat hij ook wel in delen weg.
martijnimmink
@RPCounty Inderdaad is voor trekkertrek erg leuk voor de 8630 😁
B - W
Dan heb je wel leuk speelgoed, een 8970 met 400 pk 👌
+3
hermanjohndeere
@B - W een 8970 met standaard pk’s is zoiezo al leuk speelgoed hahaha

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 8970 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!