Foto van een Renault 651. Geplaatst door hobbyboer op 19-07-2018 om 13:40:49, met 10 reacties.

Renault 651

Foto van een Renault 651

Reacties

hobbyboer
Dikke steekschop met hefmast...
Foto van voor dat ik geboren ben.
Ik schrik wel een beetje van de rommel, banden, platic, voer langs de kanten...
@hobbyboer is het zo dat je met deze Snijders het ‘kantblok’ maar aan 2 kanten hoeft te snijden, en ze zeikant dus altijd schoon weg is?
Mooi trouwens die oude fotos!!
john deere 7810
Lijkt me meer sneeuw en ijs?

wel mooi werk zo'n steekschop. we hebben nog enkele klanten die wat er nog steeds mee werken 😉
CaseCS130
@ronald-deutz-fahr Ja, dat is de reden dat wij er ook nog altijd mee snijden, nooit restjes langs de kant. Dit lijkt me een Mullos die hadden niet zo'n breed mes. Wij hebben Strautmann met 50cm mes, dan is de zijkant twee keer steken en de achterkant vier.
@CaseCS130 machtig! Hoeveel koeien voeren jullie ermee en hoelang doe je ongeveer over een blok?
CaseCS130
@ronald-deutz-fahr 100 koeien plus bijbehorend jongvee. Tijd weet ik niet precies, maar wijkt niet veel af van een u-snijder. Vroegen hadden we nieuwe vicon U snijders. 2 of 3 van gehad maar op laatst problemen met te harde kuilen. Nu hebben we ongeveer 20 jaar een steekschop die toen al gebruikt was en misschien wel tien jaar oud was. Heeft wel z'n onderhoud af en toe en we hebben er nog wat staan voor onderdelen, maar kosten zijn zeer laag.
@CaseCS130 ah mooie koppel dus, dan snijd die nog wel een paar blokkies 😅
Weinig bewegende delen, dus onderhoud zal meevallen indd, nieuwe onderdelen nog wel beschikbaar of koop je af en toe een donor?
+1
CaseCS130
@ronald-deutz-fahr sommige delen zijn gewoon nog leverbaar. Maar we hebben in de loop van de jaren een paar reserve gekocht en verkocht. Die er nu staan zijn gratis. Je ziet ze nu eigenlijk nooit meer te koop staan met breed mes. Maar we redden ons er nog wel een hele poos mee.
CaseCS130
@hobbyboer valt mee, je vader was toen nog geen hobbyboer waarschijnlijk? Zie ook sneeuw liggen, dan is er meestal ook niet zoveel aan om buiten met de bezem en de schep bezig te zijn.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Renault 651 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!