Toen ik in 2001 deze foto maakte was dit al heel mooi materiaal, maar als ik nu in 2018 zoiets zou zien staan zou ik er zeker heel veel foto's van maken.Een 880-zwartbuik en een 1455 met fraaie oranje

Claas Jaguar 880

+1
Martin Holland
Toen ik in 2001 deze foto maakte was dit al heel mooi materiaal, maar als ik nu in 2018 zoiets zou zien staan zou ik er zeker heel veel foto's van maken.
Een 880-zwartbuik en een 1455 met fraaie oranje kipper, het is anno 2018 zeker niet onmogelijk, maar je zou toch met een lampje moeten zoeken om nog zoiets te vinden..

Reacties

hooidonk
Dit is nu de goeie ouwe tijd..
+1
Prachtige foto. En elke machine op z’n mooist vind ik; de Jaguar met een Kemperbek en de 1455 met een simpele maar degelijke kieper waar een flinke vracht op kan. Zo zie (of zag…) ik het graag.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Jaguar 880 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!