Op deze foto is Groot Melkvee (Zuidschermer) × actief met een Case IH JX 1090 U. Lekker pompen.! Gaat super zo goedkoop. Snel. Simpel en effectief

Case IH JX 1090 U

casejxu
Op deze foto is Groot Melkvee (Zuidschermer) × actief met een Case IH JX 1090 U. Lekker pompen.! Gaat super zo goedkoop. Snel. Simpel en effectief

Reacties

fendt308-driver
Slaat de grond niet dicht?
casejxu
@fendt308-driver nee zitten zoveel scheuren in de bodem... kan voorlopig nog geen last
johndeere6230
Werkt toch niet midden op de akker dit of wel?
CaseCS130
@johndeere6230 Je hebt altijd wel wat capillaire werking. Maar qua efficiëntie denk ik niet dat dit in de buurt komt van normaal beregenen.
Frustrerend dat Friesland een verbod heeft ingesteld omdat het peil in het IJsselmeer zogenaamd in de problemen komt. Ondertussen mag er in Noord Holland en Flevopolder nog wel gewoon beregend worden. Dat water komt vast niet uit het IJsselmeer dan..... Nou ja, we hadden een redelijk buitje vanochtend al ging er veel om ons heen, hopelijk volgt er nog meer.
johndeere6230
@CaseCS130

Nee idd, dan is het denk ik effectiever om bovenop de akker een geperforeerde slang neer te leggen en net zo lang pompen tot er water in de greppels staat, weet je zeker dat er voldoende inzit..

Ohw dat is frustrerend ja, op gras mag er niet meer geregend worden of wel?
CaseCS130
@johndeere6230 Klopt, andere gewassen alleen nog savonds/snachts

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Case IH JX 1090 U ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!