De mooie combi van Wim die een vrachtje puin weg bracht.. Foto is geplaatst door a3vandiejen op 03-08-2018 om 16:48:04, met 13 reacties.

Same Corsaro 70

a3vandiejen
De mooie combi van Wim die een vrachtje puin weg bracht.

Reacties

+1
schluterman
Mooi hoor
+1
a3vandiejen
@schluterman Ja ziet er heel netjes uit.
+2
@a3vandiejen helemaal mee eens
+1
wim-same
@schluterman Same Corsaro 70 met een Poolse Agromet kieper. Frans achterschot met draaideuren. Heb je een keer een vracht die te hoog geladen is, laat je het achterschot niet omhoog gaan, maar doe je gewoon de deuren open als je kiept. Was Agromet volgens mij de eerste mee. Ook als je een kraantje er op wil rijden, deuren open, alu bruggen er tegen op, en kraan er op rijden. heb je gelijk een kraan en een trekker met kieper op het werk.
schluterman
@wim-same daarom heb ik die carrier gekocht
wim-same
@schluterman heb je nu ook zo'n kieper dan ?
schluterman
@wim-same nee dat niet ik heb wel een peecon kieper gehad een 8 tonner maar wij hebben een shoveltje en toen maar een carrier gekocht
wim-same
@schluterman een carrier met containers is ook machtig man
wim-same
@a3vandiejen De Same kan beter tegen de warmte dan ik. Wat was het toen warm hé Adrie.
a3vandiejen
@wim-same Nou inderdaad Wim...ppfffff haha.
+3
wim-same
Ik moet nog minstens nog één vracht weg brengen Adrie, maar maandag of dinsdag hebben wij geen tijd. Dan geven ze weer boven de 30 graden op, dus hebben wij andere bezigheden. ha ha. niet zeuren, gewoon zweten en je werk afmaken. ha ha. ( en alleen maar denken aan een lekker koel biertje ).
a3vandiejen
@wim-same hahaha ja ik zag het ook , maar even op onze tanden bijten...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Corsaro 70 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!