Foto van een International 956 XL bezig met persen met een Taarup BIO pers.. Foto is geplaatst door fergusonnetje op 06-08-2018 om 21:30:18, met 10 reacties.

International 956 XL

68 foto's van @fergusonnetje

fergusonnetje
Foto van een International 956 XL bezig met persen met een Taarup BIO pers.

Reacties

dx11
Is het persen met zo'n pers niet enorm saai? Lijkt mij namelijk doordat je steeds bijna een minuut moet stil staan dat je er snel flauw van bent
fergusonnetje
@dx11 Als je het ook wikkelt kan het wel saai worden ja maar als je alleen een net er rond moet doen sta je ongeveer 20 seconden stil.
dx11
@fergusonnetje Ja, dit hoeft misschien niet gewikkeld te worden, dan gaat het wel ja. T voordeel is dat het een mooi compact ding is, maar dat wikkelen in de perskamer, het lijkt mij niets
fergusonnetje
@dx11 Dat is natuurlijk ieder zn mening maar ik vind t prachtig werken. We hadden eerst een wikkelaar waar je de baal met een shovel oid op moest zetten. Dat kostte erg veel tijd. De oude pers ging toen ook kapot dus toen hebben we deze op de kop getikt.
+1
dx11
@fergusonnetje ik heb er ook geen ervaring mee hoor. de pers die ik nu heb gaat het mooi tegelijk. bevalt best.
iwan
Ik was niet zo gelukkig met mijn bio pers
fergusonnetje
@iwan Hoezo?
iwan
@fergusonnetje ik was er meer mee aan het sleutelen dan persen
+1
olro 61
Mooie combinatie!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 956 XL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!