Ford 5640 miedema mestverspreider.Word geladen door Fuchs 950H. Foto is geplaatst door john.voort op 07-08-2018 om 21:55:16, met 9 reacties.

Fuchs Shovel

john.voort
Ford 5640 miedema mestverspreider.
Word geladen door Fuchs 950H

Reacties

+1
1046
Ziet er nog goed uut die miedema
+1
wim-same
Als de bodem ketting nog maar goed is Marco, die ka je niet zien. Maar inderdaad nog een hele mooie Moedema meststrooier.
JohnDeere5085
Werkt dat goed, zon enkele wals?
1046
@JohnDeere5085 zit ook kleine onderwals op
john.voort
Ja werkt heel goed, slaat mest korter dan bij een spiraalwals die ik voorheen had, Nadeel van dit soort wagens is de smalle strooibreedte
1046
Vond et fijne wagens. en idd . smal strooien
+1
wim-same
@1046 Doet JF ook, maar dat vind Ik ook super strooiers.
+1
wim-same
@1046 Ik heb 2 12 tons Gilibert breedstrooiers gehad, maar de bovenste wals lagers lagen er iedere keer uit, en de ketting naar de bovenste wals brak ook regelmatig. Bovendien had ik ook regelmatig werk aan de strooischijven. Geef mij maar een eenvoudige meststrooier. Dan maar een paar banen meer rijden. Ben je ook niet zo wind gevoelig. en is ook veiliger als je naast kassen van buren moet strooien.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fuchs Shovel ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!