Foto van een Ferguson TED hooien met een vicon-HKE.. Geplaatst door Minitauro op 10-08-2018 om 16:44:13, met 19 reacties.

Ferguson TED

Foto van een Ferguson TED hooien met een vicon-HKE.

Reacties

+3
bob de bouwer
Je kunt bijna alles in een werkdag doen: maaien, wiersen en opladen.
Prachtige foto
+1
Albert Peters
Nostalgie Prachtige foto
David Bakker
Mooi combi zo .
Minitauro
@David Bakker Het werkt perfect hoor, bedankt hè!😉
+1
stijn-de-bock
Machtig mooi
Minitauro
tractorfan.nl/movie/50297/

Deze hoort er ook bij.
wim-same
@Minitauro Daarna kwam er een Massey Ferguson 130. Een en al drama. Toen kwam SAME in beeld, en Same blijven rijden tot nu aan toe.
+1
wim-same
@Minitauro Mijn vader heeft vroeger dezelfde combinatie gehad. Massey Ferguson TEF, Schukken maaibalk erop gebouwd, en een Vicon bumper met een Vicon wiersmachine, precies dezelfde als de jouwe. Prachtig.
+1
Minitauro
@wim-same Ik weet nog steeds niet welk merk deze maaibalk is, ik denk schukken. Ik zoek nog een binnen en buiten zwadbord met de goede bevestiging. Ik had er tijdelijk een ophangen met een touwtje.
wim-same
@Minitauro Heb jij duidelijke foto's van de maaibalk en de aandrijving ? Als het een Schukken is heb ik misschien nog wel een zwadbord liggen.
steyrlanzboy
Ik dacht dat Ferguson grijs van kleur was
Minitauro
@steyrlanzboy De Fergusons werden aan de dealers in de grijze kleur geleverd. Sommige dealers spoten deze weer in hun eigen kleur.
Er was een dealer die maakte ze oranje met rood, die kwam uit zeeland.
wim-same
Ik kan het niet goed zien, Alleen het frame, met de as naar achteren, en de poulie met v-snaren naar de aftakas is dan Schukken. Schukken gebruikte mc Cormick maaibalken. Schukken had je met een handhef, en via een staalkabel naar de hef. verder was er altijd een hendel om de maaibalk voor- of achterover te stellen.
Minitauro
@wim-same Deze is met de hand hef een groot lang hendel, het voorover en achterover stellen is de spindel op de derde foto
wim-same
@Minitauro Ik denk niet dat het een Schukken maaibalk is.
Minitauro
@wim-sameDit is misschien duidelijker, ik ben ook nog aan het zoeken gegaan. Is dit misschien een Mörtl?

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

verwijderd
wim-same
@Minitauro Ik zal eens kijken wat ik aan zwadborden heb liggen. Mc Cormick balken werden op meerdere machines gebruikt.
wim-same
Ik heb deze zwadborden liggen. Eigenlijk een complete Schukken maaibalk. Je mag van mij de complete maaibalk wel komen halen hoor. Ik doe er toch niets meer mee

(klik om te vergroten)

Ik heb deze zwadborden liggen. Eigenlijk een complete Schukken maaibalk. Je mag van mij de complete maaibalk wel komen halen hoor.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ferguson TED ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!