Op deze foto is Rietman Mechanisatie (Hasselt) × Van een Kramer KT 200.  (bouwjaar 1961) uniek voor Nederland,  verlengde uitvoering, vooras en achteras zijn verstelbaar in breedte , origineel rood van kleur, met 2 cylinder Deutz motor, Totaal zijn er maar 6 van verkocht en alleen voor de NL markt, latere modellen van de KT 200 is ook in Duitsland verkocht met polyester motorkappen (nieuwere model). Deze Kramer KT200 modellen zijn meest verkocht als verplegingstrekkers (o.a. schoffelwerk met midden hef)

Kramer KT 200

116 foto's van @Rietman

Op deze foto is Rietman Mechanisatie (Hasselt) × Van een Kramer KT 200. (bouwjaar 1961) uniek voor Nederland, verlengde uitvoering, vooras en achteras zijn verstelbaar in breedte , origineel rood van kleur, met 2 cylinder Deutz motor, Totaal zijn er maar 6 van verkocht en alleen voor de NL markt, latere modellen van de KT 200 is ook in Duitsland verkocht met polyester motorkappen (nieuwere model). Deze Kramer KT200 modellen zijn meest verkocht als verplegingstrekkers (o.a. schoffelwerk met midden hef)

Reacties

+4
Albert Peters
Mooi verhaal erbij
wim-same
Welke typen rode kramers zijn er nog meer geweest ? mijn oom had er ook zo een volgens mij een KB 18. kan dat.
Rietman
@wim-same een KB 18 ken ik niet, maar allicht bedoel je een KB180 (allicht een watergekoelde motor ?)
wim-same
@Rietman Klopt, het was een watergekoelde. dus ik denk ook een KB 180

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kramer KT 200 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!