Nog een bloedbroedertje van mijn SF50 (S450 in exportversie) gevonden. Zowel de mijne als deze zijn nieuw in België verkocht. En beiden door Kairis et Fils uit Brussel. Nu nog gaan afvragen of er nog

Schlüter s450

Schluterfan
Nog een bloedbroedertje van mijn SF50 (S450 in exportversie) gevonden. Zowel de mijne als deze zijn nieuw in België verkocht. En beiden door Kairis et Fils uit Brussel. Nu nog gaan afvragen of er nog meerdere van deze zijn.

Nu is het bewijs er dat ze weldegelijk verkocht werden in volledig rood met beige velgen. En zo staat mijn besluit ook vast, de mijne word ook weer in deze kleurstelling!

Ravels 2018

Reacties

+1
stijn-de-bock
Prachtige trekker
a3vandiejen
Je hebt helemaal gelijk .
gaituuth
Chassis en naaf ook in het rood? Of wordt deze grijs?
Schluterfan
@gaituuth

Nee er is geen grijs gebruikt bij deze trekker. Ik restaureer mijn trekker in de kleurstelling zoals deze, zoals een SF50 hoort te zijn.
olro 61
In deze kleurstelling vind ik hem wel erg gaan lijken op andere Duitse trekkermerken uit de jaren 60...
stijn-de-bock
Als het de mijne was mocht hij zo blijven .best mooi.
+1
Schluterfan
@stijn-de-bock

De eigenaar van deze is niet van plan de trekker te restaureren. Enkel de motor heeft hij deels gereviseerd en een snelgang ingebouwd. Enkel de elektrische installatie heeft nog wat aandacht nodig. Aan mijn trekker is heel wat meer werk, maar dan zal hij er wel als fabrieksnieuw er uitzien. Althans dat is de bedoeling 😉
Schluter fan die is van mijn ouders geweest 😄
+1
Schluter fan die is van mijn ouders geweest 😄
+1
Schluterfan
@schluter jan van samang

Ja de huidige eigenaar vertelde het me 😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter s450 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!