Foto van een BLOOPERS Pech. Foto is geplaatst door Albert Peters op 20-08-2018 om 20:06:09, met 15 reacties.

BLOOPERS Pech

Albert Peters
Foto van een BLOOPERS Pech

Reacties

+1
Albert Peters
In de sleuf gereden moest wel hulp hebben van een mobiel
+2
wim-same
@Albert Peters Dat gebeurt wel meer met deze mensen. Ik heb er ook al een paar weer overeind gezet die gewoon met één rupsje in hun eigen sleuf gereden waren. Gecertificeerd personeel toch.
Albert Peters
@wim-same Als ik over mijn voormalig personeel begin te vertellen ben ik minimaal 3dagen bezig Vooral kabels hadden aan trekkingskracht en niet tevergeten viaducten
wim-same
@Albert Peters Het gezegde is niet voor niets "Ik wens je veel personeel toe"
brauheist
Rupsjes staan wel breed zat, maar ik zou het nog geen eens proberen over mijn eigen sleuf te rupsen
+4
flupke 1
Cat in het nauw maakt rare sprongen 😢
+3
jehan
Wie een kuil graaft voor een ander valt er zelf in
+4
Albert Peters
@jehan bij mij is het als ik een kuil graaf voor een ander heb ik werk
wim-same
@Albert Peters maar dan is het niet de bedoeling dat je er zelf in valt. ha ha.
+3
jehan
@Albert Peters of wie een kuil graaft voor een ander zweet zich kapot
+5
GROENEDEERE
Personeel ook te bestellen via aliexpress??
+1
wim-same
@GROENEDEERE nee, bij deze bedrijven bij Erdohan. ha ha
walker1
@GROENEDEERE Valt me wel dat bij name bij die glasvezelbedrijven er veel mensen werken met een (ik zal het heel netjes formuleren) niet westerse migratie achtergrond. Nu heb ik persoonlijk niks tegen die mensen, maar heb wel het idee dat die glasvezelbedrijven zo goedkoop mogelijk personeel zoeken en als ze een ploegje bij elkaar hebben mag de meest handige van het stel op de kraan.

Ander punt is natuurlijk dat dit soort werk ook vaak een hoop gepriegel is en er weinig ruimte is. Zo te zien (volgens mij zie ik tramrails) is dit in een grote stad. Rechts van het kraantje hebben ze net een meter breed plek voor de afzetting, tegels en zand, links zitten ze ook al bijna tegen de gevel aan. Verder zullen er nog tig kabels en leidingen in de grond liggen, dus zomaar sleufje graven waar het beste uitkomt gaat ook niet. Zo te zien hebben ze ook een knik, bocht in de sleuf gemaakt.
+1
Albert Peters
Bij mijn Turkse collega s zijn er echt goede machinisten op de1,5 tonners hier leggen 3x230 Ali bundels overal onderdoor zonder ruimte omte werken en de kabels te leggen Als je gaat beginnen denk je dat word niks maar meest lukt het wel Iedere keer weer een uit daging ondanks mijn 70 jaar doe ik dit nog steeds met veel plezier

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de BLOOPERS Pech ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!