Foto van een New Holland T 5.95 supersteer klaar voor aflevering aan de plaatselijke gemeente.. Foto is geplaatst door nhmonteur op 20-08-2018 om 23:41:54, met 6 reacties.

New Holland T 5.95

406 foto's van @nhmonteur

nhmonteur
Foto van een New Holland T 5.95 supersteer klaar voor aflevering aan de plaatselijke gemeente.

Reacties

Fast Eddy
Ik dacht dat supersteer niet meer verkocht werd.
nhmonteur
@Fast Eddy zeker wel. Bij bijna alle modellen is het een optie.
fendt308ls
@nhmonteur Een optie die niet veel gekozen wordt dan? Heb het namelijk nog nooit gezien op de nieuwere modellen.
+1
nhmonteur
@fendt308ls nee het word inderdaad niet veel gekozen op vooral de grotere modellen. In de tuinbouw en fruitteelt word het vaker gekozen.
walker1
Geen idee of het veel gekozen wordt, zal ook wel beetje per sector verschillen. Tijdje geleden was ik bij Voets Hazerswoude (NH dealer) en daar stonden toen meerdere nieuwe trekkers met supersteer. Weet de types zo niet meer, maar vooral tuinbouw, compacte klasse. Is natuurlijk vlak bij Boskoop waar veel boomkwekers zitten, misschien dat die het wel veel gebruiken?
Daarnaaast, wat ook op de foto te zien is, als je fronthef neemt en ook supersteer, dan draait de fronthef ook mee. Zonder supersteer zit de fronthef gewoon aan frame van trekker vast.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland T 5.95 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!