Foto van een 3 racecombines tijdens combinerace Mariënvelde afgelopen zondag. De nummer 1, 2 en 3 in de standaard klasse.

Onbekend onbekend/overig

Foto van een 3 racecombines tijdens combinerace Mariënvelde afgelopen zondag. De nummer 1, 2 en 3 in de standaard klasse.

Reacties

hermanjohndeere
Had het nog niet eerder gezien maar wel geinig om is te zien 👍 ze hadden het ook goed voor elkaar. Alles liep mooi door.
@hermanjohndeere alleen met die 4 auto's en die schans werd t langdradig.
Je was wel voor de oranje combines mag ik hopen?
hermanjohndeere
@Kleine loonwerker ja dat duurde wat lang maar goed das niet zo erg. Khad geen favoriet hahaha. Alleen die grijze uit het vechtdal staat hier op een paar km vandaan en vond ut wel mooi om die een keer kn actie te zien.
@hermanjohndeere de oranje combines (2x standaard, 3x vrije klasse) komen uit Mariënvelde. Dus voor hen was t een thuiswedstrijd. Zitten ook collega's van mij bij die combines en t organiseren van het evenement
hermanjohndeere
@Kleine loonwerker ja dat begreep ik van de commentators. Mooi zeuren die deden smakkelijk om gelachen 😂
@hermanjohndeere de man met de stem zonder rem. Hele goeie commentator

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend onbekend/overig ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!