Foto van een Fendt 312 Vario.. Foto is geplaatst door Ritchie op 24-08-2018 om 23:10:45, met 6 reacties.

Fendt 312 Vario

Ritchie
Foto van een Fendt 312 Vario.

Reacties

T.Tanis
Kijk dit schiet wel op met de vrachtwagen 😀
MaxxuM4ever
Minder kosten en minder kalen en geen vellen op het erf
Ritchie
@MaxxuM4ever

Haha dit was gewoon om te proberen, de transportband die de vrachtwagens normaal vult moest ff vervangen worden dus toen wilde de chauffeur het zo eens proberen zegmaar. Je krijgt em zo niet helemaal mooi vol en het was natuurlijk keihard dus vandaar dat et ging.
MaxxuM4ever
@Ritchie wat dan ook wel werkt is dat de vrachtauto een vaste snelheid gaat rijden en dat je dan met de lader harder en zachter gaat rijden om hem mooi vol te krijgen.
+1
Ritchie
@MaxxuM4ever

Ja dat klopt, dat doen we met de wat onervaren kipper chauffeurs ook wel en als we wagens met kisten vullen. Maar toch valt dat tegen, kijk ook maar naar de elevator hoe steil dat ie al staat.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 312 Vario ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!