Foto van een Zetor Onbekend deze foto plaats ik om dat ik dit onderdeel zoek. Foto is geplaatst door roy jd3130 op 30-08-2018 om 05:00:23, met 6 reacties.

Zetor Onbekend

roy jd3130
Foto van een Zetor Onbekend deze foto plaats ik om dat ik dit onderdeel zoek

Reacties

MaxxuM4ever
Heb je iets meer info? Staat er een nummer op, afmetingen, waar zit het in?
roy jd3130
@MaxxuM4ever bij gezocht staat nog meer maar dit onderdeel verbindt brandstofpomp en distributie van een zetor 8011 tot 16245 serie s dit onderdeel zoek ik om dat bij deze ring de breede tand er uit is gehaald
wouterdp
Maakt op zich toch niets uit, die mof is zeker sterk genoeg voor een brandstof pomp aan te drijven. en verkeerd monteren kan je nog steeds niet.
roy jd3130
@wouterdp aan 1 kant is de tand er uit en dan is het niet goed te zien of hij goed zit daarom heb ik liever een ander dat ik 100% zeker weet dat hij optijd staat
casejxu
@roy jd3130 via lokale zetor dealer niet meer leverbaar?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Zetor ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!