Foto van een Niemeyer schudder, bezig met poseren.Na gedane arbeid is het goed rusten.... Foto is geplaatst door arnaud op 10-05-2008 om 10:38:10, met 10 reacties.

Niemeyer schudder

arnaud
Foto van een Niemeyer schudder, bezig met poseren.
Na gedane arbeid is het goed rusten...

Reacties

me
Wat voorn type schudder is dat ? .. en bevallen die neimeyers .. hoort er erg wisselende berichten over .. de schudders iig !
MFdriver
Wat is dit er voor een? hd 671 ofzo.. zoeen hebben wij,, maar ik zou toch voor een ander merk gaan.. kuhn of fella denk..
MaartenMandemaker
Oh waarom dan? zijn die ziegler's niet zo best?
arnaud
Nee dis is een 675, de 671 hebben ronde armen, deze vierkanten.. 😉

En indd, Mfdriver wat is er mis met Ziegler, het is geen kuhn... maar daar betaal je ook niet zo veel voor 😉
international533
Wij hebben zo'n 4 elementen niemeyer ouder type, maar die is knap waardeloos, tot nu to is er elke seizoen nog 1 element onder weg geknapt, en hij schud maar 25 HA per jaar.
me
Miss heeft die al een hoop gedaan .. ik wil nog opzoek naar zoveel dingen 😄 .. maar de schudder mag zoiezo wel gebeuren 😉
Deur324
Deze schudder hebben wij ook gekocht. niemeyer van 8 meter breed met mechanise schuinstelling.
HJ_
Wij hebt er ook 1 een 4 elementer.. al een jaar of 15.. nog nooit wat mee gehad.. elk jaar een bunder of 120/130.. gaat best.. alleen word die n beetje te klein 😛 tractorfan.nl/picture/126959/

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Niemeyer schudder ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!