snipperen een iseki tx 1210 en een FBC CIP 5. Foto is geplaatst door Rickhn op 23-09-2018 om 11:36:07, met 5 reacties.

Iseki Onbekend

Rickhn
Snipperen een iseki tx 1210 en een FBC CIP 5

Reacties

inspecteurfendt
Tevreden van die hakselaar?
Rickhn
@inspecteurfendt Redelijk. je moet er wel rustig mee aan doen, want het plaatwerk is niet heel dik. ook zijn kleine takken of takken met veel zijtakken wel erg lastig. die blijven haken in de invoer trechter. maar ik gebruik daar gewoon een oude dikke balk voor om die er door te drukken. dan gaak het wel redelijk. lange rechter takken zijn wel een makkie. die trekt hij er zelf doorheen. voor kleine snipper klusjes is het een mooie hakselaar maar je moet er niet bulten met snoeihout mee willen wegwerken.
inspecteurfendt
@Rickhn ik heb zelf een gemaakt voor achter de wheel horse, deze wordt aangedreven door een riem. Aangezien de wheel horse nu weg gaat was ik aan het denken op er een eigen motor op te bouwen. En anders een nieuwe kopen maar dat ziet mijn portefeuille niet echt zitten 😄 Voor grote hopen gebruik ik die van mijn nonkel.
Rickhn
@inspecteurfendt Oke, die hakselaar zijn inderdaad nog best prijzig ja.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Iseki en hebben de trefwoorden iseki tx1300 , Snipperen , iseki , iseki tx 1210 en FBC CIP 5 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!