Foto van een MB Trac 1800 Intercooler, op de MB Trac en Unimog veld dagen 2018! Wat een practige MB met een splinternieuwe krone er achter.

MB Trac 1800

Foto van een MB Trac 1800 Intercooler, op de MB Trac en Unimog veld dagen 2018! Wat een practige MB met een splinternieuwe krone er achter.

Reacties

+1
schluterman
Mooie mb
+2
caseboy
Dikke combinatie zo, ik denk dat iedereen daar wel een dagj mais mee wil rijden
deutz d25s
@caseboy dat zal wel een lange wachtrij worden😉
trean
@deutz d25s denk dat je niet zo snel meer gaat met een volle wagen. 180? pk is voor zoiets niks te veel
+5
Mdbm
@trean Zowel de trekkers als chauffeurs konden in die tijd meer. Of de chauffeur was toch sneller tevreden. 😉
+1
walker1
@Mdbm Wat er 30 jaar geleden niet was aan luxe en comfort miste je toen ook niet. Ik geloof best dat iedereen hier wel een dagje mee in de mais wil rijden, maar die 180 pk is niks teveel voor zo'n grote wagen en de meeste mannen die bij loonbedrijven rijden zijn al snel een veel jongere en comfortabeler trekker gewend en als ze met zulke wagens rijden, dan staat er minimaal 250 pk voor.
+3
MF 2725
@walker1 Ik ben vrachtwagenchauffeur van beroep en hoef in de nieuwste auto's (voorzien van alle denkbare luxe en comfort) alleen nog maar het stuur vast te houden. De rest doet de auto zelf. Daarom vind ik het heerlijk om in de (schaarse) vrije tijd met mijn bijna 40 jaar oude MF het land op te gaan. Lekker oldskool werken en zelf alles bedienen en regelen i.p.v. dat door de electronica te laten doen. Die 85 dBa van de 6 cylinder met turbo (wat mij trouwens als muziek in de oren klinkt) neem ik voor lief. Het zou voor mij absoluut geen straf zijn, om een dagje met bovenstaande combi maïs of gras te rijden! 😄
+1
walker1
@MF 2725 Is ook precies wat ik bedoel, zeker mooi voor een dag, maar als je bij een loonwerker voor zo'n wagen normaal een Fendt 800 of 900 serie hebt staan en dat comfort gewend bent, dan heb je het na een paar dagen op die MB, hoe mooi zo'n trekker ook is, het wel weer gezien.
MF 2725
@walker1 Ja, waarschijnlijk wel.
+2
MF 2725
Een schitterende MB! 🚜👌

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de MB Trac 1800 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!