Eventjes een luchtgeveerde bijrijders stoel ingebouwd. Zodat de instructeurs en examinators nog lekkerder kunnen zitten.

New Holland Interieur

nhmonteur
Eventjes een luchtgeveerde bijrijders stoel ingebouwd. Zodat de instructeurs en examinators nog lekkerder kunnen zitten.

Reacties

mdoornekamp
Moest je nog een stuk uit het binnen spatbord slijpen om de onderbouw kwijt te worden?
nhmonteur
@mdoornekamp heb inderdaad een hele bak moeten maken om het veren pakket kwijt te kunnen.
Het kan allemaal net. Je zit namelijk ook aan allerlei afmetingen vast die het CBR voorschrijven.

(klik om te vergroten)

Fendt926Driver
@nhmonteur mogen jullie er nog wel trekker banden onder hebben?
Hier beginnen ze al met loader wielen met blokjes profiel. Dat trilt minder.
2 keer per jaar wordt de les/examen trekker gekeurd en trekker banden was bijna een punt van afkeur
nhmonteur
@Fendt926Driver Daar heb ik nog niks van gehoord. Weet wel dat deze zitplaats echt aan bepaalde afmetingen en afstanden moet voldoen.
Maar eerlijk is eerlijk, als je de hele dag op de weg rijd, dan is zo'n blokjes profiel heerlijk denk ik.
steyrlanzboy
Mooi
hermanjohndeere
Moest er niet aandenken om er de hele dag naast te zitten. Instructeur hier in de buurt is denk ik 2 meter en zit de hele dag opt standaard stoeltje. Krijg al zere benen ak der an denk 😝
GerbertXL
Mooi gedaan! Komt dat wel goed als de cabinevering maximaal gaat?
nhmonteur
@GerbertXL Het kan allemaal net. Heb hem na deze foto toch nog een heel klein beetje in moeten korten. Bij het inveren ging het prima, maar als je dan ook nog rechts de bocht om ging, dan kwam hij toch net iets in aanraking met de band. Maar uiteindelijk de bak iets kleiner gemaakt zodat dit ook niet meer kon gebeuren.
mdoornekamp
@nhmonteur cabine omhoog kan ook nog. Of lagere banden. Dit is trouwens ook al een wat compactere stoel dan de Maximo lijn van Grammer.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de New Holland Interieur ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!