Ze kunnen zich hier nog eens een paar dagen rondtoeren met een demo mf 7718 dyna-VT.Ondanks de 20 pk extra is hij blijkbaar toch niet opgewassen tegen onze 7716 dyna-6.

Massey Ferguson 7718

nielsve
Ze kunnen zich hier nog eens een paar dagen rondtoeren met een demo mf 7718 dyna-VT.
Ondanks de 20 pk extra is hij blijkbaar toch niet opgewassen tegen onze 7716 dyna-6.

Reacties

rommert14
Nog van plan om er een bij te kopen?
nielsve
@rommert14 neenee, voorlopig hebben we er genoeg.
De 6480 lekte nogal hard olie aan het linker voorwiel, dan vragen wr aan de lmb of ze nog een trekker hadden staan die we mogen gebruiken terwijl ze de 6480 repareren.
Dealer zij dat er nog wel ergens een demo rondreed en ging eens rondbellen of die beschikbaar was.

Ik heb er nog niet ingezeten, maar vader zij dat wanneer ze beiden met een volle kar vertrokken, de dyna-vt de dyna-6 niet kon volgen.
Dus weten we ook weeral dat we zoiets zeker nooit moeten aanschaffen.
rommert14
@nielsve nee dat is wel jammer dat een slag zwaarder hem niet eens voorblijven kan, dat heb ik eens gehad met een 5445 en een 6455 de 5445. (onze eigen trekker) was veel veller omdat ie altijd zwaar werk deed en de 6455 deed alleen stationair werk.
nielsve
@rommert14 ja, hoe een trekker ingereden is kan ook een invloed hebben. Maar onze 7716 heeft eigenlijk nog niet zo'n zwaar werk gehad.
Ik ben er behoorlijk zeker van dat het verschil in de versnellingsbak zit.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson 7718 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!