Even mogen assisteren bij het hakselen van de Friese biologische sorghum. Foto is geplaatst door dx11 op 07-10-2018 om 12:17:07, met 3 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron K 90

dx11
Even mogen assisteren bij het hakselen van de Friese biologische sorghum

Reacties

Baltus_steyr
Hoe bevalt dit tegen over mais?
dx11
@Baltus_steyr beviel mij niks met zo'n loonwerker enzo. Wel een mooi gewas maar de pz kon het op 50cm rijafstand slecht vreten. Maar dit was een expriment van en bij @JoranK hij zal het ook gaan voeren met zijn mais. Voor ons zou het enige voordeel zijn dat we meer rotatie hebben omdat wij nu meerdere jaren op het zelfde perceel mais verbouwen. Bij skal-bedrijven mag je maar eens per 5 jaar ofzo mais op een perceel verbouwen. Dus met een extra gewas kun je na je gras onder te ploegen 2 jaar achter elkaar een ander gewas verbouwen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron K 90 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!