Nieuwe aanwinst erbij met maar 4000h. Op de klok.👌1456 & 1256 Wheatland. Foto is geplaatst door TerraJohnDeerefan op 08-10-2018 om 19:13:48, met 15 reacties.

International Meerdere

Nieuwe aanwinst erbij met maar 4000h. Op de klok.👌

1456 & 1256 Wheatland

Reacties

+1
Mooi hobby zo!
+1
stijn-de-bock
Ferme trekker.
+1
RVM
Leuke aparte deur ook
@RVM

Ook niet de handigste deur, maar het heeft wel wat.
Maar je ziet bijna niks in zo een hokje😅
RVM
@TerraJohnDeerefan

Hokje zal wel d’r af gaan verwacht ik? Kun schommelstuk van vooras nog omdraaien zodat de as hetzelfde komt te staan als bij die linkse?
@RVM

Ik weet het nog niet. Het heeft wel iets unieks maar voor de rest is het niks eigenlijk. Spatborden van de wheatland versie vinden in Nederland is nog niet zo simpel geloof ik.
Nee is helaas een andere vooras...
jammermaarhelaas
@TerraJohnDeerefan

Deur zal gemaakt zijn met de gedachte dat je er alleen af komt om te tanken.
@jammermaarhelaas

Zoiets ja.. het werkt totaal niet als je er een paar keer uit moet. Heb de deur maar meteen opgeklapt zo.
noordhof
Mooie speciale inter de voorste met hok , maar waar is de originele uitlaat ? Is het niet de bedoeling om hem origineel te houden met hok er op ? Is wel speciaal met dat hok en die deur . K’weet niet of het handig is . Veel plezier ermee . 👌
+1
@noordhof

Ja het heeft zeker wat als je hem zo ziet, echt handig is het niet. Had niet verwacht dat die nog zo goed zou zijn, maarja heeft 20 jaar binnen gestaan. Uitlaat waren ze vergeten in te laden in Canada 😅
Dankjewel
+1
Waal u hendig ruige kerkes
+2
stijn-de-bock
@fendtfanzuidlimburg is dit Nederlands?😁begrijp het niet volledig.
+2
@stijn-de-bock

Limburgs dialect😉

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van International ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!