Foto van een Doe Triple D. Even wat materiaal afgeleverd om m helemaal af te krijgen. En even wat materiaal opgehaald om mijn eigen werkend te kunnen maken. Pracht machines toch.

Doe Triple D

RPCounty
Foto van een Doe Triple D. Even wat materiaal afgeleverd om m helemaal af te krijgen. En even wat materiaal opgehaald om mijn eigen werkend te kunnen maken. Pracht machines toch.

Reacties

selectford
Waar is dit
+1
RPCounty
@selectford engeland
a3vandiejen
Dit is wel mooi en apart als je dit bezit, is dit ook vanaf fabriek gemaakt?, voor de akkerbouw?.
+1
RPCounty
@a3vandiejen dit is gemaakt voor extreem zware grondbewerkjng. Gebouwd door de engelse firma Doe. Waar niks meer van de plek kwam gingen deze dingen met 2 vingers in de neus verder of er niks aan de hand was. Zelfs voor tegenwoordige begrippen nog indrukwekkend sterk. Als je er op rijdt weet je niet wat je ziet. Het houdt gewoon niet op met sleuren.
a3vandiejen
@RPCounty Mooi om te lezen, bedankt. Word gelijk een hoop duidelijk.
+1
wim-same
@RPCounty Maar wel alleen als je genoeg draagkrachtige grond heeft. Deze hebben nog veel meer gewicht op de vooras dan een County. In Zuid-Holland in de veenpolders waren er wel County's die met de voorwielen gewoon weg doken, en muurvast zaten. Dan kwam je met gewone vierwiel aandrijving weer verder. Maar b.v. op hele zware klei, waar iedere trekker achterover trok, gingen deze dingen gewoon door.
assink
Hoe zit het met schakelen op die dingen? Hoe zijn de versnellingen door gekoppeld, met kabels of stangen? Ben ik wel benieuwd naar hoe dat opgelost is.
+2
Fendt926Driver
@assink als richard zijn richard tripple D klaar heeft is hij vast bereid om een zaterdag middag vrij te maken voor tf leden die belangstelling hebben om te komen kijken.
Gaan we gewoon met een auto vol vanuit twente naar steenwijk om te kijken.
Ik denk dat ik zo al 4 personen weet. En er kunnen er 7 in onze auto....
deutzisthebest
@Fendt926Driver

Dan komt er ook een auto vanuit regio utrecht! 😛
+3
Fendt926Driver
@deutzisthebest ik zie het begin van een tf barbeque.......😎😎👍
casejxu
@Fendt926Driver word wel een grote dan😋😋☝️☝️
geerts 88
@Fendt926Driver wel in stijl gaan dan. Allemaal met de tractor
+1
jonathan12
@B - W @emiel-robbertsen zullen wij ook gaan haha
B - W
@jonathan12 kunnen we gelijk die dikke 7810 opladen
jonathan12
@B - W nee 7810 voor dieplader en dan naar die big die heeft ook nog wel wat
emiel-robbertsen
@jonathan12 haha ik zeg doen...

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Doe Triple D ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!