Op de achtergrond de hedwige polder die weldra terug word gegeven aan de natuur.een paar honderd hectaren polder met topkwaliteit kleigrond .een groot verlies voor de landbouw,ik heb er een groot deel

International 955

stijn-de-bock
Op de achtergrond de hedwige polder die weldra terug word gegeven aan de natuur.een paar honderd hectaren polder met topkwaliteit kleigrond .een groot verlies voor de landbouw,ik heb er een groot deel van mijn jeugd in de trekker gesleten.

Reacties

+1
a3vandiejen
Mooie foto,
stijn-de-bock
@a3vandiejen het landschap zal er weldra helemaal anders uitzien
+1
a3vandiejen
Ja zag het ooit op het nieuws.....voor de boeren inderdaad weer een strop. Nog even en ze zetten de flevopolder weer onder water.
+1
stijn-de-bock

(klik om te vergroten)

+2
a3vandiejen
@stijn-de-bock Boeren hebben niets meer te zeggen helaas.
+1
a3vandiejen
@stijn-de-bock De kleur is wel verdacht van die tekst Stijn hahaha.
+1
stijn-de-bock
Ben onlangs nog in de hedwige geweest,triestige plek geworden.
a3vandiejen
@stijn-de-bock Je kan er al met je boot varen?
+1
stijn-de-bock
@a3vandiejen nee,der is nog geen water,ze zijn vollop bomen aan het rooien en die 5 huizen die er nog stonden aan het slopen, het wordt daar nu een kale woestijnachtige bedoening.en weten dat het vorige zomer nog een prachtige polder was.
+1
a3vandiejen
@stijn-de-bock Dood zonde inderdaad, en zeker triest om te zien.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 955 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!