New Holland was wederom goed vertegenwoordigd op de Retro Oogstdag. Er waren alvast twee New Holland hakselaars te zien, een NH 1770 die achtervolgd werd door een New Holland 1880. Voorts was er ook n

Schlüter Compact 950 TV

MMaarten
New Holland was wederom goed vertegenwoordigd op de Retro Oogstdag. Er waren alvast twee New Holland hakselaars te zien, een NH 1770 die achtervolgd werd door een New Holland 1880. Voorts was er ook nog een New Holland 717 getrokken één rij hakselaar die in de maïs mocht duiken.

Reacties

De dikke schluter van @Schluterfan dik machine best zeldzaam dat is de enigste die ik in mijn leven heb gezien en de turbo van zo een schluter zou ik wel is willen horen 😄
+1
Schluterfan
@schluter jan van samang

Veel verschil van geluid is er niet met een gewone 4cil. Draait wel zachter en als hij op toeren komt hoor je de windmolen wel iets maar niet hij fluit ofzo.
@Schluterfan nee ja ik dacht van wel maar ik heb hem ook nog nooit horen bollen maar het zal binnenkort wel is kunnen 😂

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Compact 950 TV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!