Dit jaar ook heel wat Deutz machines te zien op ons evenement. Mochten we een prijs uitrijken voor deelnemers die van het verste moeten komen, dan zijn deze twee toch wel één van de kanshebbers. Dez

Deutz D13006

MMaarten
Dit jaar ook heel wat Deutz machines te zien op ons evenement. Mochten we een prijs uitrijken voor deelnemers die van het verste moeten komen, dan zijn deze twee toch wel één van de kanshebbers. Deze twee liefhebbers pur sang hadden maar liefst 50 km over om op de Retro Oogstdag maïs te komen hakselen.
De Deutz D100 06 had een PZ MH 80s mee en de Deutz D130 06 kreeg een enkelas kipper mee om de maïs af te voeren.
Als organisatie zijn we blij dat er nog dergelijke liefhebbers zijn die wij tot onze deelnemers kunnen rekenen, zij maken de Retro Oogstdag!

Reacties

+3
bob de bouwer
Prachtig mooie foto van 2 Deutzen, alleen jammer van het weer.
+5
MMaarten
@bob de bouwer Dankzij onze fotografen. Het was heel jammer van het weer, toch hebben er 900 bezoekers weer en wind getrotseerd voor de machines te zien en dat maakt ons toch nog blij!
+2
a3vandiejen
Prachtig.
+3
Kramer U800
Dit word weer een toppertje! 11 duimpjes in 1 uur!
Zo rijd @dx11 er ook bij volgendjaar toch?😎
+1
olro 61
Mooie foto!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D13006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!