Tijdens de Retro Oogstdag werd niet alleen maïs gehakselt, maar ook bieten gerooid en maïs gedorsen. Tijdens de demonstraties bieten rooien waren er 8 machines die de bieten uit de grond haalden. De

Deutz-Fahr DX 85

MMaarten
Tijdens de Retro Oogstdag werd niet alleen maïs gehakselt, maar ook bieten gerooid en maïs gedorsen. Tijdens de demonstraties bieten rooien waren er 8 machines die de bieten uit de grond haalden. Deze Deutz-Fahr DX 85 had een Kleine bietenrooier mee. Tot voor kort was de bietenrooier eigendom van iemand anders, die landbouwer rooide er toen samen met een Deutz-Fahr DX 90, op de Retro Oogstdag werd een bijna kopie gemaakt door deze DX 85 eraan te hangen.

Reacties

+1
bob de bouwer
Dat is nog een hele mooie DX 85.
+1
MMaarten
@bob de bouwer Afgelopen winter is deze volledig opgeknapt, mag gezien worden!
stijn-de-bock
Ik heb goede herinneringen aan die cabines. Tis helaas lang geleden.
@stijn-de-bock was het een goede cabine voor zijn tijd?
+1
stijn-de-bock
@ronald-deutz-fahr ik reed er heel graag mee.vond het toen wel hele goeie cabines ja.
olro 61
Prachtig!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr DX 85 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!