Loon - en grondwerken Moulaert uit Ranst aardappels rooien met hun Dewulf Rs 3060 en John Deere 6230 R met juist nieuwe afgeleverde Dezeure Transmax hoog losser met nieuwe generatie Turbo Cleaner 2 .

John Deere 6230R

XC 70
Loon - en grondwerken Moulaert uit Ranst aardappels rooien met hun Dewulf Rs 3060 en John Deere 6230 R met juist nieuwe afgeleverde Dezeure Transmax hoog losser met nieuwe generatie Turbo Cleaner 2 . Deze wagen is ook voorzien van tractie op de 3 assen en 4 camera's om het hele proces van lossen op te volgen en natuurlijk ook om wat er zich achter de wagen bevindt . De turbo cleaner zorgt er voor dat er minder grond en steentjes naar de fabriek worden vervoerd . Ook was er nog de John Deere 6190 R met de Dezeure Trans D20 bij . Lossen gebeurde in een prachtige Scania .
zie ook video :

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6230R ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!