Op 7 oktober werd er in Dalen de 2e editie van de ''Oldtimer hakseldag'' georganiseerd. Een grote verscheidenheid aan Oldtimer trekkers, wagens en hakselaars waren in actie te zien op een mooi perceel

Fox 6350

Industry Flights
Op 7 oktober werd er in Dalen de 2e editie van de ''Oldtimer hakseldag'' georganiseerd. Een grote verscheidenheid aan Oldtimer trekkers, wagens en hakselaars waren in actie te zien op een mooi perceel aan de rand van het dorp. In de ochtend, aan het begin van het hakselen, hebben we een aantal opnamen gemaakt en deze gecomprimeerd tot deze samenvatting. Een lust om naar te kijken en vast te leggen van boven.


facebook.com/IndustryFlights/

facebook.com/Drentsehakselmoatn/…

Reacties

SJB533
Dit is geen Fox, maar de enige Farmhand in Nederland

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fox 6350 en hebben de trefwoorden hakselen , mais dorsen , mais hakselen , Mais , maisland en hakselaars geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!