Foto van een Deutz D10006 inmiddels alle lampen aangesloten en werkend. De raamrubbers zijn onderweg. Begint steeds meer op te lijken zo als ik hem hebben wil.

Deutz D10006

Foto van een Deutz D10006 inmiddels alle lampen aangesloten en werkend. De raamrubbers zijn onderweg. Begint steeds meer op te lijken zo als ik hem hebben wil.

Reacties

+7
BEboer
Lijkt ook alsmaar meer hoe ik hem wil hebben 😉
+8
a3vandiejen
Is, en word een schitterende Deutz.
+4
bob de bouwer
Ziet er heel mooi uit, zeker in de kleuren.
RVM
Mooi, voorwielen zijn goed aan de maat, niet?
Gjvanlaar
@RVM 520 75 28 komt precies uit met 4wd
goeiedag eem
@Gjvanlaar welke bandenmaat ligt er achter op dan?
Met deze voorbanden heb je wel een grotere draaicirkel,ik heb er met mijn 480x65x24 al een extra aanslag op gemaakt zodat de banden niet onder de stuurstang grijpen
Gjvanlaar
@goeiedag eem redelijke draaicirkel inderdaad. Heb achterop nieuwe 20.8r38 opliggen. Ik moet er bij mij nog een aanslag op maken. Anders gaat die inderdaad tegen stuurstang aan.
+1
goeiedag eem
@Gjvanlaar aanslag kun je heel makkelijk maken door in de flens waar de aanslag tegen aan komt een m8 boutje te maken met een contra moer en kun je hem precies afstellen, ik heb hem alleen begrenst op naar links sturen, naar rechts heb je geen probleem. Maar heb je dat wel goed dat je uitkomt met deze banden maat? als ik ze uitreken komen ze op 1148 cm hoog uit klopt dat? lijkt mij behoorlijk hoor in combinatie met 20.8*38. Ik heb 600x65x38 met 480x65x24 en die zijn 118cm hoog tegen over 168cm achter hoogte
Gjvanlaar
@goeiedag eem ah zoiets had ik inderdaad ook in gedachte om te maken. Inderdaad is bij mij ook alleen bij het naar links sturen.
Ik heb hem al eens voor de sleepwagen gehad en ook op grind gereden. Daarbij is duidelijk te zien dat er geen voorloop in zit. Het zou kunnen omdat de 20.8r38 nieuw zijn deze nu een afrol hebben die combineert met de voorbanden omdat deze al wel wat afgesleten zijn. Als ik met wat afgesleten 650.65.38 Ga rijden moet ik naar de 480.65.28 Denk ik, maar dat heb ik nog niet precies berekend.
goeiedag eem
@Gjvanlaar zoals ik de mijne heb kwa banden heb ik iets voorloop zag ik met trekkertrek, de voorbanden liepen net wat harder en zag ze heel iets zand scheppen, maar vind het verschil zo groot tov de mijne, zoals ik de mijne heb uit gerekend zit ik op de 3a4%voorloop. maar je maakt er iig een mooie trekker van, super
Gjvanlaar
@goeiedag eem zit inderdaad wel een verschil in. Nu zijn de 20.8s wel een stukje hoger als de 600/65/38 maar dan alsnog wel een aardig verschil
+2
Prachtige trekker word echt mooi
+4
Mooie trekker, vooral in deze kleurstelling! En mooie banden eronder zo, keer wat anders als kale brede Michelins 😎
+1
Gjvanlaar
@ronald-deutz-fahr vind ik ook inderdaad, heel mooie maatje ervoor zo
de trekker gek
Mooie deutz ik zou graag willen weten wat de kleur code is van het groene plaatwerk
MulderDeutz1
@de trekker gek Is geen kleurcode van, is deutz groen en dan het bouwjaar vermelden. Elke deutzdealer kan het leveren.
MRVNDT
@de trekker gek ral 6018 is er Niet veer vanaf. Maar is iets krachtiger.
de trekker gek
@MRVNDT ja ik heb 2k lak besteld ral 6018 maar ik vind hem te donker
MRVNDT
@de trekker gek denk dat kann afhangelijk van die merk bitje verschil hebben. Ik gaa vandaag mijn dx 6.30 in 6018 spuiten.
de trekker gek
@MRVNDT okee nou netjes geworden ? heb je een foto er van
+3
MRVNDT
@de trekker gek Alleen een Foto als het donker was.

(klik om te vergroten)

Allen belicht van lampen. En dit was eerste keer spuiten. Tweede keer komt vandaag. Dan zal ik wel een goed foto maken kunnen.
+3
MRVNDT
@MRVNDT

(klik om te vergroten)

de trekker gek
@MRVNDT mooi hoor
de trekker gek
@MRVNDT

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

MRVNDT
@de trekker gek dat lijkt idd iets donkerder 🤔
+1
de trekker gek
@MRVNDT ja klopt met dag licht is die wel iets lichter het is wel ral 6018

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D10006 en hebben de trefwoorden deutz 06 , Restauratie en Deutz d10006 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!