Tijdens de retro oogstdag waren er niet alleen de demonstraties maïs hakselen en bieten rooien, maar we hadden ook drie dorsmachines voor de maïs voorzien, waarvan er uiteindelijk twee waren komen o

Massey Ferguson Combine

MMaarten
Tijdens de retro oogstdag waren er niet alleen de demonstraties maïs hakselen en bieten rooien, maar we hadden ook drie dorsmachines voor de maïs voorzien, waarvan er uiteindelijk twee waren komen opdagen op 23 september 2018 te Oostwinkel.
Deze Massey Ferguson 400 uit 1966 was toch wel een unieke machine die kwam aantreden. Het regende pijpenstelen, maar dat weerhield de chauffeur van de machine niet om verder te doen met dit uniek stuk materiaal!
Meer op deoudedoos.be/

Reacties

Dit lijkt die ouwe van gebr. Kok wel, is m niet toevallig zeker?
MMaarten
@bernard-vant-klooster Deze zou uit Frankrijk komen dacht ik.
+1
Fendttrisixfan
@MMaarten ja komt uit frankrijk, ben mee geweest gaan kijken om deze te kopen
@MMaarten ohh, het is precies te zelfde als de dorser die ze bij gebr. Kok uit bakkeveen hadden vroeger, wordt alleen nog gebruikt voor dit soort evenementen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Massey Ferguson Combine ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!