Een sfeerbeeld van tijdens de Retro Oogstdag op 23 september 2018. Een drukte van jewelste op het veld, de één rij hakselaars zijn volop bezig met demonstreren. Op de voorgrond zien we een Deutz D 4

Fordson Super Major

MMaarten
Een sfeerbeeld van tijdens de Retro Oogstdag op 23 september 2018. Een drukte van jewelste op het veld, de één rij hakselaars zijn volop bezig met demonstreren.
Op de voorgrond zien we een Deutz D 4006 met Fahr MH60 hakselaar en een Fordson Super Major naast met een Record mestkar.
Voorts zien we op de achtergrond ook nog een Massey Ferguson 550 met Record mestwagen en een Ford 5000 met voorwiel aandrijving en JF mestwagen.

Meer vind je op deoudedoos.be/

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Super Major ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!