Foto van een Steyr 1108 bijna een jaar weg.nostalgie.. Foto is geplaatst door stijn-de-bock op 04-11-2018 om 21:00:58, met 7 reacties.

Steyr 1108

stijn-de-bock
Foto van een Steyr 1108 bijna een jaar weg.nostalgie.

Reacties

+1
Schluterfan
Waarom verkocht? Zo'n stuk nostalgie, kan je alleen maar spijt van hebben. Wij hebben nog een Steyr 1090 staan gehad waar de bak van kapot was herinner ik mij nog. Was eigenlijk een slooptrekker, maar was op enkele onderdelen na eigenlijk nog compleet. Pa zei nog wel eens mochten we die trekker nog gehad hebben dat het voor mij een leuk project zou geweest zijn om die weer rijdende te krijgen. Nuja toen die verkocht werd was ik een jaar of 10 en de interesse in het sleutelen zat er toen nog verre van in. Moest hij nu nog op het erf gestaan hebben had ik naast de Schluters wel nog een mooie 2Wd 6cilinder Steyr.
+1
stijn-de-bock
@Schluterfan keuzes maken.er is een inter 955 met 3200 uren voor in de plaats gekomen.da kom je ook niet alle dagen tegen.
DANOONTJE POWERR
Deze foto had je er al op staan. 🙈
stijn-de-bock
@DANOONTJE POWERR weet het.foutje.🤔
+1
Roysteyr
Staat nu hier in de schuur.

(klik om te vergroten)

stijn-de-bock
Mooie schuur en prachtige trekkers. Tis leuk om te zien dat hij een goede thuis heeft.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 1108 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!