Foto van een Neuson 6502, de sloten aan het schoonmaken.. Foto is geplaatst door hooidonk op 05-11-2018 om 12:57:05, met 4 reacties.

Neuson 6502

hooidonk
Foto van een Neuson 6502, de sloten aan het schoonmaken.

Reacties

+2
David Bakker
Mooie trekker , ik kan er niets ander van zeggen met die bredere banden en dikke velgen .
hooidonk
@David Bakker
Bedankt voor het compliment!
valmet6400power
Mag ik vragen hoe jullie die korf functie hebben gemaakt op jullie kraan? Wij hebben zelf recentelijk een 6503 gekocht uit 2006. Deze heeft stenen gelegd en daardoor al een oliepomp die prioriteit heeft t.o.v. de rest van de functies van een kraan. Echter is het mooist natuurlijk als je met 1 druk het mes kan laten knippen, en met 1 druk weer uit. Maar daarvoor moet er een electricsh bekrachtigde magneet komen neem ik aan? En hoe breed is je korf? 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Neuson 6502 en hebben de trefwoorden slootvuil en slootreinigen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!