Foto van een Steyr 650 bezig met stalvoeren.  De eerste keer eiwitmix maaien. Dit is ongeveer 24 aug  gezaaid met een goede bak regen erop. Nu het maaien valt me het maaien hard mee.

Steyr 650

Baltus_steyr
Foto van een Steyr 650 bezig met stalvoeren. De eerste keer eiwitmix maaien. Dit is ongeveer 24 aug gezaaid met een goede bak regen erop. Nu het maaien valt me het maaien hard mee.

Reacties

+1
mdoornekamp
Met deze spullen rij je tenminste geen sporen
Baltus_steyr
@mdoornekamp het valt mij hardt mee. Natuurlijk rij ik wel wat deuken in de mat, maar dat doe je met het grotere spul ook wel. En het restvoer valt mij ook nog wel hardt mee voor een nieuw ingezaaid stuk.
mdoornekamp
@Baltus_steyr ok. ja wij hebben ook nog een paar nieuw ingezaaide stukken opgeruimd. Maar dan zie je toch wel gauw waar je langs gekomen bent
+1
Baltus_steyr
@mdoornekamp dat blijf je toch houden. dat heb je in het voorjaar ook wel en eerste deel vd zomer houdt je dat ook wel iets..
olro 61
Steyr en Pöttinger uit de 70er jaren, blijft een mooie combinatie!
Baltus_steyr
@olro 61 voor het mooie en makkelijke had er nog een frontmaaier voorop gemoeten!
olro 61
@Baltus_steyr Zo blijft er altijd wat te wensen over...alleen was dat in die tijd niet gebruikelijk, en op deze serie trekkers misschien ook moeilijk te realiseren? In de folders van Steyr werden ze altijd afgebeeld met een Steyr maaibalk.
Baltus_steyr
@olro 61 klopt. Het zou mischien wel mogelijk zijn maar dan is het wel een gepuzzel om het terecht te krijgen, maar dan heb je waarschijnlijk ook nog te weinig toeren. En dan heb je nog een fronthef nodig en daar komt ook nog een heel gewicht op de vooras waarbij je grotere voorbanden nodig bent, en een stuurcilinder. Dat wordt iets te veel van het goede. Waarschijnlijk komt er op de 9094 nu een front pto kast bij op.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr 650 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!