Foto van een foto!Deze hing bij een Duitser waar ik eens op bezoek was alweer enkele jaren terug. Deze foto zou gehangen hebben in Anton Schlüter's bureau in de fabriek. Ook deze foto heeft zo'n typi

Schlüter Meerdere

Schluterfan
Foto van een foto!

Deze hing bij een Duitser waar ik eens op bezoek was alweer enkele jaren terug. Deze foto zou gehangen hebben in Anton Schlüter's bureau in de fabriek.

Ook deze foto heeft zo'n typisch kwaaltje die je bij de originele folders ook wel ziet. De fabrieksfotografen spiegelden wel vaker foto's. Waarom ze dit bij deze ook gedaan hebben is voor mij een raadsel. Hier hebben zelfs de Supers de uitlaat aan de andere kant zitten, waardoor je haast zou denken dat ze allemaal MAN motoren hebben... Zelfs de 2000 moest eraan geloven, ondanks dat het heel erg opvalt dat er toch een 8 cilinder Schlüter motor onder de kap zit, door de lengte. Opmerkelijk is wel dat ze hier de uitlaten wel op de trekkers lieten staan. Voor de folders werden die vaak weggelaten omdat Anton ze het uitzicht van de trekker verstoorden.

Wat hier niet te zien zijn, zijn de fotomodellen die wel vaker bij, op of naast een trekker stonden. Schlüter inhuurde die bij een modellenbureau uit München.

Reacties

+1
Rozema
Prachtig, misschien gespiegeld i.v.m. auteursrechts. Je zou eigenlijk de orginele poster moeten hebben. Hier zou je graag even een uurtje om heen lopen denk ik? 😬
schluterman
@Rozema en hij niet alleen
Die heb ik op mn kamer hangen een ik heb er nog een paar zitten waar ik niks mee doe ik wou ze ophangen maar mn kamer hangt al vol met posters van schluters ;😂
Schluterfan
@schluter jan van samang

Dat zal niet dezelfde zijn als deze. Er is in de handel een vanop een graanveld. Die heb ik ook, samen met een van de 5000 in zijn eerste versie en een van de Euro Trac.
@Schluterfan jawel ik heb die van de super en compact 😂

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Schlüter ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!