Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 6150, landje vlak Kilveren.. Foto is geplaatst door Boet arens op 13-11-2018 om 22:01:28, met 10 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron 6150

Boet arens
Foto van een Deutz-Fahr Agrotron 6150, landje vlak Kilveren.

Reacties

+1
Fendt926Driver
Kun ( en wil) je het land vlak kilveren ?
Of leg je hem rond op afschot?
Of rij je gewoon een beetje rond met een kilverbak en hebt eigenlijk geen idee waar het zand naar toe moet?
Boet arens
@Fendt926Driver alleen vlak leggen, eerst heb ik rondjes gereden En daarna heb ik heen en weer gedaan en op het laatst de koppakkers gedaan. En nou ligt die er mooi bij.
Fendt926Driver
@Boet arens ok. Ik rij zelf altijd het perceel spoor aan spoor vast. En ga dan met mijn eigen kilverbak er op 1 bepaalde hoogte overheen om alles vlak te leggen. Bel dan de loonwerker die het perceel iets rond gaat leggen.
Heb er zelf niet veel kijk op
+1
valmet6400power
@Fendt926Driver
Scheelt voor de loonwerker in ieder geval werk als jij het groffe werk gedaan hebt, en bij jou in je portemonnee. Wij hebben zelf dit voorjaar 600 kuub in de tuin gereden en die had ik op het oog gekilverd dat scheelde geen 2 centimeter over de hele tuin! Maar voor serieus poetswerk op het land bellen we de loonwerker wel hoor, als je kuubs moet verslepen heb je een dozerbak nodig.
Fendt926Driver
@valmet6400power dozerbak loopt hier in de buurt bijna niet.
Loonwerker in de buurt heeft 7 kilverbakken / getrokken schuiven. Maar is geen dozerbak bij.
Mijn oud medewerker kon ook schaal 1 op het oog een perceel rond of op afschot leggen.
Ik heb die kijk erop (nog) niet.
Fendt926Driver
@valmet6400power maar eehhh 600 kuub in de tuin gereden????
Is die tuin zo groot of heb je boven op een berg gebouwd?
valmet6400power
@Fendt926Driver
Ja wel grote oppervlakte maar ook een “gat” erin van bijna 80 centimeter over een grote oppervlakte. De kuubs waren in ieder geval verdampt toen ik het omwijd had gemept met de kraan en tijdens het kilveren had ik weinig over 😂
Boet arens
@Fendt926Driver oja, ja wij hebben het gewoon allemaal zelf gedaan, eerst heeft de loonwerker een rondje omheen gevreesd zodat die rand en de bouwvoor weg is en dan gewoon in het midden begonnen met Kilveren en dan naar buiten werken en dan heen en weer. Hij ligt ook niet echt rond maar hij is nu gewoon redelijk vlak en geen gaten of kuilen erin.
Fendt fan 2
Mooi

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 6150 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!