Foto van een Same Drago, is een kar grond uit gekomen maar is nu weer mooi schoon zodat hij  weer adem krijgt.

Same Drago

a3vandiejen
Foto van een Same Drago, is een kar grond uit gekomen maar is nu weer mooi schoon zodat hij weer adem krijgt.

Reacties

+1
john deere 7810
Belangrijk 😉 hebben ze een hekel aan als er zoveel omheen zit 😉
+6
langeslagdiesel
Als het echt extreem was de vervuiling van de ribben en oliekoeler, en alle kopringen zijn nu nog dicht. Dan zou ik ff wachten met het blok opnieuw spuiten. Ik zou hem dan dan eerst ff door en door warm laten werken. BV voor een mestmixer bij een boer, en dan zeker op 1000 pto. Het kan zijn dat er dan een kopring ( koppakking) uitbrand door de veranderende temperatuur verdeling van kop, bus, en draadenden. Ook de afdichtingen van de stoterstangen mogen dan nog wel eens gaan lekken. Dit alles omdat de boel opnieuw gaat zetten door de veranderde temp verdeling. Zou zonde zijn als de boel lekker strak in de verf staat en de week daarna sta je alles weer los te sleutelen. Het is maar een tip uit ervaring.
Kramer U800
Dit heb ik met mijn 6 cilinder Deutz ook gehad. Daar lag ook een kilo bagger in, een muizennest, en bekleding uit de cabine 🤔 Nu je hem toch open hebt zou ik gelijk maar even de lagers van de ventilator controleren.
+1
a3vandiejen
@Kramer U800 We kijken alles na, alleen de motor niet wand hij loopt prachtig. Heb wel de verstuivers laten reviseren.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Drago ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!