Foto van een Deutz D6806 De mestcombi voor 2019 😝. Foto is geplaatst door Herbert op 18-11-2018 om 08:48:08, met 12 reacties.

Deutz D6806

Herbert
Foto van een Deutz D6806 De mestcombi voor 2019 😝

Reacties

bob de bouwer
Daar moet de Deutz wel z'n best voor doen.
+2
Herbert
@bob de bouwer haha leeg was het al niet veilig om zo rond te rijden. De deutz remt nog goed maar die tank drukt wel door😂
marco2250
@Herbert jullie zitten toch op veen vanwaar heb je die schijven er voor gezet
Herbert
@marco2250 1/3e is nog echt veen. De rest is in de jaren 60 volledig op de kop gezet en is nu zand met een mooi vochtvasthoudend vermogen. Er zit een verenpakket op de hef van de tank dus kan precies regelen dat de schijven over het veen heen lopen maar het zand wel in gaan als ik dat wil. Maar ik bemest dat veen eigenlijk ook maar 1 keer, enkel 2 keer. Veel weidegang daar.
hooidonk
Hangt hij nou in de boventrekhaak?
+1
Herbert
@hooidonk ja. Ik wou hem alleen even schoonmaken.
EA_MF
Hoe gaat het bij jullie met de afdichting tussen de verdeelmolen en hydromotor en de lagers in de schijven?
Herbert
@EA_MF hydromotor merk ik nog niks aan. Enkele schijven beginnen nu wel wat speling te krijgen
Herbert
@EA_MF heb jij al wel problemen dan?
EA_MF
@Herbert problemen niet echt, vooral naar mij idee veel te veel slijtage in de lagering door zand in de lagers. Ben nu bezig om alle lagers en afdichtingen te vervangen. Vanuit Joskin hebben ze afdichting van de schijven aangepast dus hopen dat het nu beter is.
Keerring tussen de verdeelmolen en de hydromotor hebben we een paar keer vervangen, die blijft lekken door groeven in het asje. Deze winter even een speedysleeve omheen zetten en hopen dat het opgelost is.
Herbert
@EA_MF ja dat de lagers redelijk snel zand vreten heb ik ook al in de gaten.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D6806 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!