7 september 2018 - Mais hakselen met loonbedrijf Winkelhorst. Op de foto de Deutz-Fahr Agrotron X720 trekker met Kaweco Radium silagewagen!
https://youtu.be/4HFEd8bSQjs

Deutz-Fahr Agrotron X 720

7 september 2018 - Mais hakselen met loonbedrijf Winkelhorst. Op de foto de Deutz-Fahr Agrotron X720 trekker met Kaweco Radium silagewagen!

Reacties

Gjvanlaar
Voorbandjes wel aan vervanging toe ofniet ? 🙈
Loeideutz
Welnee! Slicks zijn altijd goed voor grasland. @Gjvanlaar
B - W
Staat die mais bij jullie tegenwoordig in het grasland dan? 😜@Loeideutz
Gjvanlaar
@B - W mijn vraag ook. 😂
+3
Loeideutz
@B - W @Gjvanlaar Tuurlijk niet. Maar ik gok dat die loonwerker ook wel naar grasland toe moet. Gezien het feit dat het al een eind in de herfst is, zou ik wachten tot het voorjaar, als je echt moet werken op de akker.
Daarnaast vind ik het altijd een beetje goedkoop adviseren vanaf een foto. Sommige mensen maken daar gewoon andere keuzes in. Niet iedereen heeft dezelfde standaardnorm.
Gjvanlaar
@Loeideutz haha dat denk ik ook wel ja, ik heb geen aandelen van michelin ofzo hoor maar het viel me op dat de voorbanden gewoon erg glad zijn. Vandaar de reactie. Misschien kan degene die de foto heeft geplaatst er wel meer overzeggen.
Bedoel het zal mij wat wezen of die met gladde of nieuwe banden rijd. Mooie trekker blijft het sowieso.
B - W
Zit maar wat te ouwehoeren haha, @Loeideutz
joop2
@Gjvanlaar Met de droogte van dit jaar tijdens de maisoogst is het jammer om nieuwe banden op straat te verslijten.
+1
Gjvanlaar
@joop2 daar heb je zeker gelijk in. Echt profiel hebben we niet nodig gehad met hakselen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron X 720 en hebben de trefwoorden mais hakselen en mais inkuilen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!