Foto van een Schlüter  AS22 ,ik denk dat ik de mijne ook in deze kleuren ga restaureren , maar  dan wel zonder die rolbeugel.

Schlüter Oldtimers

bas101
Foto van een Schlüter AS22 ,ik denk dat ik de mijne ook in deze kleuren ga restaureren , maar dan wel zonder die rolbeugel.

Reacties

+1
schluterman
Als je hem zo opknapt dan heb je een mooie en inderdaad die beugel klopt niet
+1
Schluterfan
In welke kleurstelling is hij nu als ik vragen mag? Ik vind bij dit soort types deze kleurstelling ook het mooiste.
bas101
@Schluterfan oranje ,hij is ooit overgeschilderd worden , nieuw is hij afgeleverd in olijfgroen met beige velgen .
Schluterfan
@bas101

Dat olijfgroen met beige velgen vind ik ook nog niets eens zo verkeerd. En deze types zie je eigenlijk maar weinig in die kleur.
+1
bas101
@Schluterfan olijfgroen met beige velgen zie je idd weinig , nu kwam ik achter die kleurstelling pas achter nadat ik mn velgen al gezandstraald en in de rode verf gezet heb , nu heb ik eerlijk gezegd weinig zin om alles weer terug te draaien , verder is de mijne normale akkerbouw uitvoering en wilde m zoals deze in weguitvoering ombouwen , dat heet dat iknog spatbord steunen moet hebben , die zitbank wil ik zelf maken , zitkussen en leuningkussen komt uit Duitsland.
Schluterfan
@bas101

Ja begrijp ik. Ik hoop dat je in de toekomst enkele foto's van de restauratie, of de complete trekker post. Ik ben wel benieuwd! Heb je al eens geinformeerd bij Schlüter Kotflügel? Zij maken allerlei plaatswerk voor Schlüter, of bij Kreitmayr.
bas101
@Schluterfan die voorspatborden kunnen wij zelf walsen in elke booglengte en radius , waar moet ik nog meer opletten voor ombouw naar weguitvoering ? treeplanken tussen de spatborden is mij bekend ; die koplampen hoort dat zo als hier? bij mij zitten ze aan t frontplaatwerk .
+1
Ik ben er ook volle bak aan bezig mijn as 22 ben bijna bij de motor 😂 moet ik wel zeggen het zijn foto s van een halfjaar geleden van begin voorjaar ben nu bezig met de velgen moet allen verf hebben maar er zijn nog wat onderdelen die nog ontbreken ik had graag nog een lift dat ik kan ploegen en de voorvelgen die missen helaas 😂

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

+2
Kramer U800
@schluter jan van samang Ziet er netjes uit! 👏👍🏻
+1
bas101
@schluter jan van samang gaat de goede kant op , je wilde toch die lift van mij overnemen?
@bas101 is he tde orginele
bas101
@schluter jan van samang nee is niet de originele, had hier een maand of zo terug ook al een schrijven met iemand over die lift ,ik weeet niet meer met wie , t is nadien bij mij een beetje in de vergetelheid geraakt ,maar heb toen mijn emailadres achtergelaten , is echter geen respons op gekomen .
@bas101 a oke kan ik een foto zien
bas101
@schluter jan van samang ja maar zal vage foto worden daar deze in de loods staat mail ff naar info(a)tractoalpin.eu .
+1
@bas101 ole dus het is @tractoalpin.eu
Quote Reactie van @bas101:
@tractoalpin.eu
ja het werkt niet via mail hoe gaan we het dan doen
bas101
@schluter jan van samang probeer t naar info(a)tractomania.eu
Quote Reactie van @bas101:
tractomania.eu

werkt ook nie meschien pb heb je facebook of zo
bas101
@schluter jan van samang werkt normaal bij iedereen , doe me anders jou emailadres.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Oldtimers ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!