Ook Compactjes kunnen Special zijn!Kwam ik tegen op een treffen in Ostfriesland. Dit type, een Compact 850V Special kwam ik nooit eerder tegen. Misschien logisch met een productieaantal van 9 stuks, m

Schlüter Compact 850 V

Schluterfan
Ook Compactjes kunnen Special zijn!

Kwam ik tegen op een treffen in Ostfriesland. Dit type, een Compact 850V Special kwam ik nooit eerder tegen. Misschien logisch met een productieaantal van 9 stuks, maar andere nog zeldzamere types kreeg ik al eerder voor de lens.

Reacties

schluterman
Dan is er dit een met een 40km bak
Schluterfan
@schluterman

Opt eerste zicht lijkt dit idd een 40km/u versie, met de hogere opgebouwde achterspatborden.
schluterman
@Schluterfan de compact 850v special waren toch met 40 bak geloof ik
+1
a3vandiejen
Zo te horen hebben jullie ook een Schluter bijbel zoals @1046 altijd over de Inters zegt.
Een leek zoals ik heb al moeite om de types te zien bij die mooie Schluters.
+1
1046
@a3vandiejen zijn merkspecialisten . Die wete gewoon veel van een merk😊
+1
schluterman
@a3vandiejen inderdaad hebben wij hier ook een bijbel van ja. En ik heb net het type hiervoor dus daarom weet ik dat zo goed
+3
Schluterfan
@a3vandiejen

Ik zit al meer dan 15 jaar in het "milieu". Bestuderen deed ik al voor dat mijn ouders de telefoonlijn aanschaften om internet in huis te hebben. En dan mocht ik er nog maar enkel gebruik van maken de zaterdagavond. . Toen had ik enkel de "schluter bijbel" en het boek Barenstark waarin je info kon verschaffen. Het leren deed ik door de foto's goed te bestuderen. Later toen ik mijn autorijbewijs had stond er niets meer in de weg om naar Duitsland naar de treffens te gaan en ze daar in het echt te zien. En vooral contacten op te doen. En door te luisteren naar die contacten, het vele lezen en bestuderen kom ik zover dat ik rond Schluter een hele verhalenlijn kan schrijven.

Nuja, als je echt schluterkenner bent en wil zijn, dan spreek je niet meer in types, maar in baureihes. Ik probeer er een sport van te maken voor de stap verder, namelijk in serienummers 😉.
+3
a3vandiejen
@Schluterfan Mooi verhaal, ik ben ook trekker liefhebber maar bij jullie gaat dat net een stapje verder.....dat zie ik ook bij verschillende TF en natuurlijk @wim-same die bijna alles weet van Same.
Dat vind ik prachtig.
He vind ik wel raar volgens de bijbel zijn er 8 van maar boeit niet op die ene maar wel een pracht exemplaar 😂

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Compact 850 V ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!