Foto van een GML 3000 is een gml2800, stond bij vervaet te koop is reeds verkocht. Ik ben heel benieuwd waardeze machine heen is gegaan, hoeveel kuub hij is, wat voor motor er in ligt en wat voor pomp

GML 3000

sybren
Foto van een GML 3000 is een gml2800, stond bij vervaet te koop is reeds verkocht. Ik ben heel benieuwd waardeze machine heen is gegaan, hoeveel kuub hij is, wat voor motor er in ligt en wat voor pomp zit hier op? En waar werden deze dingen gebouwd?

Reacties

hobbyboer
GML machinebouw misschien?
tone29
Machine is hier in de buurt gemaakt, en heeft ook hier in de buurt bij een veehouder gelopen. Grote boer die nu een andere vervaet heeft gekocht. Tankinhoud zal rond de 10m3 zijn schat ik.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de GML 3000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!