Foto van een Fendt 308 LSA. Heeft toch wel iets dat het vroeg donker is 😁. Foto is geplaatst door unipower op 08-12-2018 om 14:40:47, met 15 reacties.

Fendt 308 LSA

unipower
Foto van een Fendt 308 LSA. Heeft toch wel iets dat het vroeg donker is 😁

Reacties

+5
Gavrie Willemsen
Henk Wijngaard......Met de vlam in de pijp.....
valmet6400power
Hier is de demper wel tussenuit neem ik aan toch?
bietje
@valmet6400power Dit is een open pijp, de standaard demper heeft een andere vorm
valmet6400power
@bietje
Ja snap ik, maar bij onze Case is na de turbo een bocht omhoog daar staat de uitlaat/demper op. Bij de Valmet zit er eerst een demper en dan boven de motorkap nog een uitlaat..
bietje
@valmet6400power Onder de kap zit geen demper bij deze trekkers, hier bij de 309 niet tenminste
+1
valmet6400power
@bietje
Vandaar dus 😄
unipower
@valmet6400power Dit is een uitlaat van een 312, is niet helemaal open zit wel een gaas in de pijp dus het dempt wel iets. Maar die kegel komt er met de originele uitlaat net zo vlot uit hoor 😜 en het stuk van de turbo tot boven de motorkap is nog wel ruim 1,5 meter
valmet6400power
@unipower
Ja maar wel één pijp omhoog bij de Valmet komen de uitlaatgassen eerst horizontaal tegen de demper en dan moeten ze daarna verticaal omhoog. En de Case is nog standaard dus die rookt veel tekort voor een kegel 😬
unipower
@valmet6400power Ja in het spruitstuk van de 308 zitten ook nog 3 bochten 😜 maar die valmet krijgt er ook makkelijk een kegel op als de pomp open staat toch?
valmet6400power
@unipower
Dat denk ik wel! Gezien de hoeveelheid rook die eruit komt. Voor de waterrem zat de demper er nog onder, die werd geel/wit en het spruitstuk rood maar geen kegel!
unipower
@valmet6400power Overdag zie je die kegel niet, maar in de schemer komt hij al 😜
valmet6400power
@unipower
Met open pijp moet dat wel lukken maar hij staat nu zomers voor de spuit op smalle banden dus brandstofpomp zal niet zo vaak meer helemaal open staan icm open pijp 😅
unipower
@valmet6400power Haha is toch mooi 😁
FENDTPOWER357
Dik man

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 308 LSA ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!