`T was toch wel erg droog deze zomer.. Foto is geplaatst door ljdekker op 11-12-2018 om 14:02:58, met 14 reacties.

Deutz-Fahr Agrotron 6190 TTV

ljdekker
`T was toch wel erg droog deze zomer.

Reacties

johndeere6230
Je zal het haast vergeten als je nu weer naar buiten kijkt
marceldeutz
Hoe bevalt de deutz en de maaiers?
ljdekker
@marceldeutz maaiers hebben hun 12e seizoen er nu op zitten. Het spul moet nog maar weer een jaartje mee want er kwamen eerst wat andere investeringen voorbij. Bevallen erg goed die maaiers, maar je kunt wel merken dat het spul nu wat op leeftijd komt.
Deutz is een fijne trekker om mee te werken en erg geschikt voor de werkzaamheden die wij er mee doen. Helaas hebben we wel wat pech gehad met het ding.
casejxu
@ljdekker pech gehad zoals?
ljdekker
@casejxu Nieuwe vario
jasper-santing0
@ljdekker Garantie neem ik aan?
casejxu
@ljdekker oei!! Netjes opgelost? Of binnen 5 jaar in de all risk ?
ljdekker
Was geen garantie. Trekker is van december 2013 en had toen 2350 uur gelopen. Deutz heeft meebetaald aan de schade, de verzekering heeft een groot gedeelte betaald omdat de trekker nog in de eigen gebrek valt. De rest konden we zelf betalen.
casejxu
@ljdekker waarom heeft verzekering niet alles betaald? T kon nog geen overmatige slijtage zijn. Dus eigen gebrek.
+1
ljdekker
@casejxu schijnt "normale" slijtage te zijn. En gezien de urenstand is het niet helemaal nieuw meer. Hebben er al genoeg discussie over gevoerd hier en alle argumenten over en weer ken ik ook wel
jasper-santing0
@ljdekker Hoeveel uur heeft die dan? Ben je mooi klaar mee.
casejxu
@ljdekker welles nietes verhaal.... ik ken t. Hopelijk verder wel gelukkig!
marceldeutz
@ljdekker Ja, pech kun je altijd wel krijgen maar met dit soort dingen loopt het vertrouwen een flinke deuk op. Heb zelf nu 2 nieuwe grasmaaiers gekocht van vicon. Had deutz fahr schijvenmaaiers met kneuzer. Jammer dat ze niet nieuw meer worden geleverd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz-Fahr Agrotron 6190 TTV ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!