Foto van een Fiat 880 DT.een trekker op mijn werk waar ik regelmatig de straat mee moet vegen.de vijfcilinder is bijna helemaal weggeroest na tientallen jaren buitenslapen.toch blijf ik het een plezie

Fiat 880 DT

stijn-de-bock
Foto van een Fiat 880 DT.een trekker op mijn werk waar ik regelmatig de straat mee moet vegen.de vijfcilinder is bijna helemaal weggeroest na tientallen jaren buitenslapen.toch blijf ik het een plezier vinden om mee te werken. Ik hoop dat hij nog even blijft.

Reacties

rommert14
Ja roesten kunnen ze.
stijn-de-bock
@rommert14 dat kan je wel zeggen

(klik om te vergroten)

stijn-de-bock

(klik om te vergroten)

stijn-de-bock

(klik om te vergroten)

rommert14
@stijn-de-bock ja echt zonde dit, onze 466 heeft ook verotte spatborden en verotte velgen maar mn pa wil er helaas niet in investeren 😞 maar zulke onderdelen zijn ook niet gratis, maar deze rotterij is zo ook niet even op te lossen denk ik.
stijn-de-bock
@rommert14 dit is inderdaad te laat.maar als je voor dit werk een trekker hebt als deze weet je op voorhand dat dit er van komt.maar het blijft inderdaad jammer.
+1
rommert14
@stijn-de-bock ja, wij hebben er ook zo'n trekker bij maar dat is een ander verhaal.
+3
Towaberg
Blijft toch een mooie trekker met een mooi motorgeluid, nog een echte!
+1
hooidonk
Kun je hem niet adopteren als hij eenmaal het veld moet ruimen?
+2
stijn-de-bock
@hooidonk da zie ik niet zitten.om op te knappen is er te veel werk aan en ik wil ook maximum 5 trekkers hebben. Meer is wat veel van het goeie.
+1
fiattopper
@stijn-de-bock als ze hem willen verkopen moet je mij ff een berichtje doen!
+4
olro 61
Een bruine kleur camoufleert veel ...van een afstand gezien dan...
Towaberg
Wat is er mis met 6 trekkers?
+2
stijn-de-bock
@Towabergteveel is teveel. Ik wil dat ze allemaal regelmatig eens buiten komen. Ze kosten ook geld aan onderhoud en verzekering.met 5 staat mijn schuurtje ook helemaal vol.daarom verkoop ik af en toe met veel spijt in het hart een trekker om een mooiere,liefst met weinig uren in de plaats te kopen. Het moet ook hobby blijven want als het teveel wordt is het ook niet leuk meer..😉🚜
+3
a3vandiejen
@stijn-de-bock Dan ben je al bevoorrecht met 5 mooie trekkers.
+1
stijn-de-bock
@a3vandiejen dat vind ik zelf ook.
valmet6400power
Och och het is toch zonde om je ijzer buiten te laten staan vind ik. Gaat het zo hard van je af, echt zonde. Gelukkig staat het bij ons wel allemaal binnen 😁
stijn-de-bock
@valmet6400power bij mij staat ook alles netjes binnen.maar deze trekker gaat mee van werf naar werf om de straat savonds even proper te maken dan kan het bijna niet anders dan dat hij buiten slaapt
valmet6400power
@stijn-de-bock
Nee klopt, mooi dat het jouw trekker niet is dan 😄
Wat voor trekkers heb jij zelf?
stijn-de-bock
@valmet6400power deutz d 4005.d 6806 case 845 xl plus inter 955 en 733.
+1
valmet6400power
@stijn-de-bock
Mooi diverse verzameling 😄
+2
Towaberg
Ja, als we te veel plaats en geld zouden hebben waar zou het dan eindigen? Ik vond het vroeger wel gemakkelijker om er 1tje weg te doen!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fiat 880 DT ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!