Automatische smeersysteem van vooras en voorlader van Claas Arion 640. Foto is geplaatst door arjanvw op 12-12-2018 om 15:28:46, met 8 reacties.

Claas Arion 640

arjanvw
Automatische smeersysteem van vooras en voorlader van Claas Arion 640

Reacties

arjanvw
CaseCS130
Bedankt. Beka Max is een bekend merk ja in dat spul. Scheelt je mooi wat werk en gekruip onder de trekker. Mooi spul, meende wel vrij prijzig. Zal het wel eens opzoeken op granit.
+1
arjanvw
Klopt was idd wel prijzig, vooras en lader incl opbouw 2500,- . Omdat er nogal wat nippels opzitten wordt het met drukte snel overgeslagen. Dit is behoudt van de pennen en bussen.
casejxu
@arjanvw vooral omdat t constant n beetje ipv maandag te veel woensdag prima vrijdag te kort en zaterdag weer smeren bijv.
arjanvw
@casejxu klopt idd. En als het een paar nippels zijn op bv kopeg, schudder dan doe je het wel.
rubenv
Al rij je nu zonder voorlader pompt die dan niet te veel vet na de vooras?
+1
arjanvw
@rubenv zit een kraan tussen zodat die het weer terug pompt in het vatje

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Arion 640 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!