Foto van een Kubota KX 057-4. Nieuwe luxe  Grammer stoel gekocht.  Omdat de standaard Kubota stoel mij niet beviel.

Kubota KX 057-4

mdoornekamp
Foto van een Kubota KX 057-4. Nieuwe luxe Grammer stoel gekocht. Omdat de standaard Kubota stoel mij niet beviel.

Reacties

Fast Eddy
Mooie lange rugleuning. Dat hebben de meeste merken niet standaard. De radio is ook wel goed geplaatst. Wel in handbereik maar niet zo dat er stof en zand in valt.
mdoornekamp
@Fast Eddy Wij zijn Grammer ook gewend in de trekkers. Voor bouwmachines is dit de Actimo lijn. Met lange rug leuning en standaard zonder armsteunen.
Fast Eddy
@mdoornekamp

Op het werk ook allemaal Grammar Maximo in de Case trekkers. Beetje jammer dat ze niet op onze John-Deere trekkers zitten.
mdoornekamp
@Fast Eddy nieuwere John Deere s is ook Grammer. Wel in jd kleur
105ls78
@mdoornekamp wel jammer dat er geen arm leuning aan de stoel vast zit maar dat is meestal zo met de mini en midi kranen..
+1
mdoornekamp
@105ls78 ja klopt. Je kan deze stoelen wel met arm leuningen krijgen. Maar die vaste steuntjes ben ik nu zo gewend en gaat prima
+7
valmet6400power
Prima investering toch? Bezuinigen op je eigen lichaam moet je nooit doen!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Kubota KX 057-4 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!