Rietman Mechanisatie (Hasselt)  met een Zetor 5545 4x4 met voorlader en Frost hydr. afschuifvork afgeleverd begin 70er jaren aan een klant uit Hasselt voor transport en laden van bietenkoppen uit de N

Zetor 5511/5545

371 foto's van @Rietman

Rietman
Rietman Mechanisatie (Hasselt) met een Zetor 5545 4x4 met voorlader en Frost hydr. afschuifvork afgeleverd begin 70er jaren aan een klant uit Hasselt voor transport en laden van bietenkoppen uit de Noord Oost Polder.

Reacties

+5
a3vandiejen
Schitterend.
+1
olro 61
Ondanks dat deze foto al vergeeld is, vind ik hem mooi en goed duidelijk, prachtig!
+2
schluterman
@olro 61 dat maakt het juist zo mooi
+3
Albert Peters
Pracht plaatje
+2
roy jd3130
Dat is een mooi zo zie je ze niet veel meer
+1
Piet1960
Dan zal die er wel een gewichtje achterop gehad hebben, want dat is zwaar spul.
+1
z6911
Mooie foto
+1
Rietman
Arme boer, want deze trekker is afgeleverd zonder hydr. stuurbekrachtiging want dat was +/- 1000 gulden meerprijs volgens het prijzenboekje, allicht later veel spek eten !
rommert14
@Rietman die duizend gulden had het achteraf waarschijnlijk wel waard geweest moet die man gedacht hebben 😅 wij hebben het stuurhuis eens kapot gehad van onze fiat 466 (54pk 2wd) maar man wat stuurt t dan zwaar.
+4
Schluterfan
Als je de geschiedenis van die trekkers uit die tijd nog weet, kan je dan ook nog zo'n beetje volgen waar de trekkers die geleverd hebt nu zijn? Leuk om eens details en info over Zetor te lezen, er wordt veel te weinig over geschreven. Mooi zo!!!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor 5511/5545 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!